کاشت ابرو چیست، چطور انجام می شود؟

دوشنبه 15 آبان 1402 بازار
کاشت ابرو ارغوان

کاشت ابرو یکی از فرایندهایی است که می‌تواند با ایجاد حالت مناسب برای این ناحیه، تاثیر زیادی در جوان‌تر‌شدن چهره شما داشته باشد. خیلی از افراد ممکن است به‌دلایل مختلف، از حالت ابروی خود رضایت نداشته باشند.

برای این افراد، استفاده از این درمان می‌تواند یک روش بسیار موثر در ایجاد تغییر دلخواه باشد. کاشتن ابرو برای چنین افرادی، علاوه‌بر ایجاد حالت دلخواه، مزایای بیشتری به‌همراه خواهد داشت.

اما آیا این درمان با عوارضی همراه است؟ چه مراقبت‌هایی بعد از انجام آن نیاز است؟ در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا تمام نکات مربوط به کاشتن ابرو را بررسی کنیم.

چند روش کاشت ابرو وجود دارد؟

امروز با توجه به پیشرفت‌هایی که در تکنولوژی و علم پزشکی صورت گرفته، بیش از یک روش‌ کاشت ابرو برای انجام این درمان ارائه شده است. بسته به اینکه شرایط بیمار به‌ چه صورت باشد، ممکن است از هرکدام استفاده شود.

روش FUE برای کاشتن ابرو

FUE یکی از روش‌هایی است که برای کاشت ابرو طبیعی به‌کار گرفته می‌شود. در این روش برای اینکه بتوان فولیکول مو را از محل مورد نظر برداشت، از دستگاه مخصوصی کمک گرفته می‌شود.

با توجه به اینکه در این روش پزشک تمام تلاش خود را به‌کار می‌گیرد تا جای زخم بسیار اندکی روی پوست بیمار ایجاد شود، کمی فرایند درمان طولانی‌تر خواهد بود.

روش FUT برای کاشتن ابرو

این روش نیز تقریبا مشابه تکنیک قبلی است. بااین‌حال، پزشک در این روش پیوند بزرگ‌تری انتخاب کرده و به همین دلیل، بافت اسکار بزرگ‌تری در محل اهداکننده باقی خواهد ماند. علی‌رغم اینکه در تکنیک FUT دوره نقاهت کمی طولانی‌تر خواهد بود، اما فرایند درمان در زمان خیلی کم‌تری سپری خواهد شد.

کاشتن ابرو چه مراحلی دارد؟

به‌طور معمول، برای کاشتن ابرو یک‌سری مراحلی طی می‌شود. این مراحل برای تمام بیماران یکسان بوده و برای رسیدن به نتیجه دلخواه باید هریک را سپری کرد.

جلسه معاینه و مشاوره با پزشک

در جلسه اول پزشک یک معاینه کلی از ابروها و تمام صورت بیمار انجام می‌دهد. در این جلسه بیمار باید انتظارات خود را با پزشک در میان‌ بگذارد.

درصورتی‌که پزشک حین معاینه متوجه مشکل جدی در سلامت بیمار نشد، مراحل بعدی درمان شروع خواهد شد. همچنین، یک‌سری نکات قبل از انجام این درمان را به بیمار تذکر خواهد داد.

طراحی شکل ابروی بیمار

پزشک برای اینکه بتواند نتیجه دلخواه بیمار را ارائه کند، با استفاده از ابزارهای دستی و حتی تکنیک‌های پیشرفته‌تر 3بعدی، طرح کلی ابروی وی را خواهد کشید. این کار در افزایش دقت درمان تاثیر زیادی خواهد داشت.

آماده‌سازی بیمار و ناحیه کاشتن ابرو

در مرحله بعد، پزشک دبری‌های موجود روی ابرو را به‌طور کامل تمیز می‌کند. همچنین، برای اینکه بیمار بعد از عمل در این ناحیه دچار عفونت نشود، ابرو را ضدعفونی می‌کند.

علاوه‌بر ابرو، باید منطقه‌ای که به‌عنوان بانک مو برای اهدای فولیکول در نظر گرفته شده را با استفاده از مواد مخصوصی آماده کرد. این مواد برای تسهیل روند درمان کمک‌کننده خواهد بود.

انجام درمان با استفاده از روش مناسب

بعد از همه این کارها، پزشک روش مناسب برای درمان را براساس یک‌سری پارامترها انتخاب می‌کند. به‌طور کلی تمامی روش‌های کاشت ابرو ماهیت یکسانی دارند. به‌ این صورت‌که پزشک با ایجاد برش در ناحیه بانک مو، فولیکول مورد نظر را بر می‌دارد.

سپس تک‌تک فولیکول‌ها را در ناحیه ابرو با استفاده از ابزارهای مخصوص و بسیار ظریف می‌کارد. بسته به‌ اینکه چه روشی برای انجام درمان انتخاب شود، مدت‌زمان این پروسه ممکن است بین 2 تا 3 ساعت متفاوت باشد.

کاشتن ابرو چه مزایایی دارد؟

همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره شد، این درمان مزایای زیادی برای بیمار به‌همراه خواهد داشت. در ادامه تمام مزایای این درمان را بررسی کرده‌ایم.

بهبود زیبایی چهره

حالت و پرپشتی ابرو در زیبایی چهره فرد تاثیر بسزایی دارد. به همین دلیل، با کاشتن ابرو می‌توان شادابی و جوانی صورت را تا حد زیادی افزایش داد.

ترمیم ابروهای آسیب‌دیده

گاهی اوقات ممکن است به‌دلایل مختلف، ابروهای فرد دچار آسیب شود. به‌عنوان مثال، ممکن است در اثر یک بیماری یا حتی پرتودرمانی ابروهای فرد نیاز به ترمیم داشته باشد.

در این شرایط، استفاده از روش‌های مختلف کاشتن ابرو می‌تواند در ترمیم آن و حل این مشکلات موثر باشد. با این کار فرد می‌تواند حالت طبیعی قبلی را به‌دست آورد.

همچنین، ممکن است برخی از بیماران از نازکی و کم‌پشت‌بودن ابروهای خود شکایت کنند. این روش می‌تواند با افزایش تیرگی ابروها، این مشکل را از ریشه برطرف کند.

آیا کاشتن ابرو عوارضی هم دارد؟

با توجه به برش‌هایی که در نواحی مختلف ایجاد می‌شود، ممکن است در این مناطق التهاب و قرمزی مشاهده شود. التهاب یکی از عوارض بعد از هر جراحی است که معمولا بعد از چند روز از بین خواهد رفت.

گاهی نیز ممکن است فرد به مواد استفاده‌شده در این درمان حساسیت داشته باشد. در این مواقع، معمولا عوارضی مثل خارش و قرمزی شدید ناحیه ابروی در فرد دیده می‌شود.

توجه داشته باشید که کاشت ابرو نیاز به برش بزرگی ندارد و معمولا عوراض زیادی هم به‌همراه نخواهد داشت. به همین دلیل، دوره نقاهت آن خیلی طولانی نیست.

بعد از کاشتن ابرو چه مراقبت‌هایی را رعایت کنیم؟

کاشت ابرو چیست

برای اینکه درمان موفقیت‌آمیز بوده و به نتیجه دلخواه دست یابید، باید نکات مراقبتی بعد از این پروسه را رعایت کنید. در زیر به‌ برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره شده است:

  • در روز اول نباید رطوبتی با ناحیه ابرو تماس داشته باشد. به همین دلیل، توصیه می‌شود از استحمام و حتی شستن صورت پرهیز کنید.
  • در روزهای بعدی باید ناحیه ابرو را مرطوب نگه‌ دارید. البته توجه داشته باشید که این رطوبت باید توسط محصولات تجویزشده پزشک تامین شود.
  • به‌هیچ‌عنوان ابروهای خود را دست‌کاری نکرده و از لمس این ناحیه پرهیز کنید. توجه داشته باشید که لمس ابروها ممکن است سبب شکست درمان شود.
  • برای جلوگیری از رطوبت ابروها در روزهای اولیه، فعالیت سنگین را کنار بگذارید. انجام چنین فعالیت‌هایی، سبب تعریق و آسیب به فولیکول‌های کاشته‌شده خواهد شد.

جمع‌بندی

کاشت ابرو یکی از بهترین روش‌هایی است که می‌تواند علاوه‌بر زیبایی، سبب ترمیم ابروهای آسیب‌دیده شود. البته با توجه به ظرافت این درمان، باید به‌دنبال یک کلینیک تخصصی برای انجام آن باشید.

کلینیک پوست، مو و زیبایی ارغوان یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌تواند با فراهم‌کردن بهترین و جدیدترین تجهیزات، کاشتن ابرو را در کم‌ترین زمان ممکن انجام دهد. این کلینیک همچنین از مجرب‌ترین متخصصان این حوزه کمک گرفته است.

حراج پاییزه عینک های آفتابی و طبی

دارالترجمه رسمی پویامهر

ترجمه رسمی مدارک در دارالترجمه رسمی پویامهر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا