طرز تهیه مرغ تندوری

جمعه 5 شهریور 1400 آشپزی
morge tandory

 

مواد لازم برای تهیه مرغ تندوری

  • مرغ :۴ تکه
  • ادویه تندوری :۱ قاشق سوپ خوری
  • گشنیز ساطوری شده: ۱ قاشق سوپ خوری
  • پیاز:۱ عدد
  • ماست:۲ قاشق غذا خوری
  • روغن مایع یا زیتون :۲ قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
  • لیموترش: ۱ عدد
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

طرز تهیه مرغ تندوری خوشمزه هندی

  1.  برای تهیه مرغ تندوری ابتدا مرغ را شسته و به قطعات دلخواه خرد کنید. در آبکش ریخته تا کاملا آب آن گرفته شود
  2.  در این مرحله سس برای طعم دادن به مرغ را آماده کنید به این صورت که یک ظرف مناسب برداشته و یک قاشق ادویه تندوری، رب گوجه فرنگی، گشنیز ساطوری شده، ماست، روغن زیتون، پیاز خرد شده، آب لیمو ترش و نمک و فلفل را در آن ریخته و با هم مخلوط کنید
  3. تکه های مرغ خرد شده را درون سس بریزید و خوب مخلوط کنید تا تکه های مرغ کامل به مواد آغشته شود. روی کاسه فویل کشیده و ۲ ساعت درون یخچال  قرار دهید تا مزه دار شود.
  4. روی فویل را چند سوراخ می کنیم و درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار دهید و ۱ ساعت زمان دهید تا پخته شود. بعد از ۱ ساعت، آن را از فر خارج کرده و فویل را برداشته
  5. آبی که کف ظرف جمع شده است را روی مرغ ها ریخته و به مدت نیم ساعت دیگر داخل فر قرار می دهیم که پخت مرغ کامل شود و مرغ ها برشته و خوشرنگ شود. این پخت، اصلا نیاز به آب ندارد و خود مرغ آب می اندازد.

 

 

با این خوراکی ها لاغر شوید

ماده غذایی که نباید با پنیر مصرف شود

طرز تهیه کاری گوشت و نخود

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا