مواد لازم برای تهیه مرغ تندوری
- مرغ :۴ تکه
- ادویه تندوری :۱ قاشق سوپ خوری
- گشنیز ساطوری شده: ۱ قاشق سوپ خوری
- پیاز:۱ عدد
- ماست:۲ قاشق غذا خوری
- روغن مایع یا زیتون :۲ قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
- لیموترش: ۱ عدد
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه مرغ تندوری خوشمزه هندی
- برای تهیه مرغ تندوری ابتدا مرغ را شسته و به قطعات دلخواه خرد کنید. در آبکش ریخته تا کاملا آب آن گرفته شود
- در این مرحله سس برای طعم دادن به مرغ را آماده کنید به این صورت که یک ظرف مناسب برداشته و یک قاشق ادویه تندوری، رب گوجه فرنگی، گشنیز ساطوری شده، ماست، روغن زیتون، پیاز خرد شده، آب لیمو ترش و نمک و فلفل را در آن ریخته و با هم مخلوط کنید
- تکه های مرغ خرد شده را درون سس بریزید و خوب مخلوط کنید تا تکه های مرغ کامل به مواد آغشته شود. روی کاسه فویل کشیده و ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
- روی فویل را چند سوراخ می کنیم و درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار دهید و ۱ ساعت زمان دهید تا پخته شود. بعد از ۱ ساعت، آن را از فر خارج کرده و فویل را برداشته
- آبی که کف ظرف جمع شده است را روی مرغ ها ریخته و به مدت نیم ساعت دیگر داخل فر قرار می دهیم که پخت مرغ کامل شود و مرغ ها برشته و خوشرنگ شود. این پخت، اصلا نیاز به آب ندارد و خود مرغ آب می اندازد.
ارسال دیدگاه