درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک

یکشنبه 3 اسفند 1399 بازار ، اقتصادی

چکیده: به دنبال درگاه پرداخت اینترنتی شاپرکی هستید این مطلب را از دست ندهید.

همه درگاه های پرداخت اینترنتی زیر نظر مستقیم شاپرک فعالیت می کنند. اما شاپرک چیست و نقش آن در صنعت پرداخت چه می باشد؟ درگاه پرداخت شاپرکی امن و مطمئن را از کجا می توان دریافت کرد.

 

شاپرک مخفف شبکه الکترونیکی پرداخت کارتی است و یک نهاد حاکمیتی است که رابط میان بانک مرکزی، شبکه بانکی و شرکت‌های PSP بوده و استاندارد‌سازی پرداخت‌های کارتی، کنترل و نظارت متمرکز در شبکه پرداخت‌، باز توزیع سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و هدایت منابع بانکها به سمت امور بهینه ، گسترش بازار کارتی و نظارت بر عملکرد پایانه‌ها را میسر می‌سازد. شاپرک یک شرکت خصوصی است که از سال 1390 شروع به کار کرد و بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار شکل گرفت. این شرکت با مشارکت بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور تاسیس شد بنابراین سهام داران این شرکت بانک ها می باشند. در حال حاضر دو دسته شرکت زیر نظر شاپرک هستند یکی شرکت های پرداخت که موسوم به PSP هستند و دسته دوم پرداخت یارها. PSPمخفف Payment Service Provider است . شرکت های پرداخت شامل 12 شرکت هستند که به ارائه انواع ابزارهای پرداخت و خدمات پشتیبانی از آن ها می پردازند. ابزارهای پذیرش درکشور ما عبارتند از پوز فروشگاهی، ابزار پرداخت موبایلی، کیوسک پرداخت و درگاه پرداخت اینترنتی یا IPG .  اما پرداخت یار اصطلاحی است که به شرکت هایی اطلاق می شود که زیر نظر بانک مرکزی و در چارچوب سند تدوینی پرداخت های بدون کارت را دریافت کرده و به شبکه شاپرک ارسال می کند. در حال حاضر تعداد شرکت های پرداخت یار از صد شرکت تجاوز کرده اما تعداد محدودی از این شرکت ها دارای قدمت بوده و توانسته اند سهمی از بازار داشته باشند. پرداخت یار سیزپی یکی از این شرکت ها است. سیزپی با قدمتی بالغ بر یک دهه و با تکیه بر تجارب خود در حوزه های بانکی و پرداخت توانسته سهم رو به رشدی از بازار پرداخت را داشته باشد. در پرداخت های اینترنتی امنیت حرف اول را می زند سیزپی دارای گواهی ssl بوده و همچنین تست های امنیتی را زیر نظر شاپرک گذرانده است. برای آن که در دام درگاه پرداخت جعلی نیفتید یکسری راهکار ارائه کرده ایم مثلا آنکه در صفحه پرداخت شاپرک شماره کارت خود را اشتباه وارد کنید اگر به سیستم شاپرک وصل باشد با خطای “اطلاعات کارت نامعتبر” مواجه می شوید ، به آدرس صفحه پرداخت دقت کنید، در ابتدای آدرس سایت باید کلمه https را مشاهده کنید وگرنه به معنای جعلی بودن درگاه است. همچنین می توانید بخش صفحه کلید را رفرش کنید اگر ترتیب اعداد به هم نخورد این درگاه جعلی است. در درگاه پرداختی که سیزپی ارائه می دهد لوگوی کسب و کار و نام فروشگاه حتما ثبت می شود تا از مالکیت درگاه توسط صاحب فروشگاه اطمینان حاصل کنید. دریافت درگاه پرداخت اینترنتی امن سیزپی در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت انجام می شود. اما ممکن است این سوال پیش بیاید که تفاوت بین شرکت پرداخت و شرکت پرداخت یار در چیست؟

درگاهی که پرداخت یارها ارائه می دهند بیشتر به عنوان درگاه واسط شناخته می شوند . درگاهی که شرکت های پی اس پی ارائه می دهند تحت عنوان درگاه مستقیم شناخته می شود. تسویه حساب در هر دو روزانه می باشد. طول فرآیند ثبت نام در سیزپی یک روزه و در شرکت پرداختی دو الی سه هفته زمان بر می باشد. پس به نوعی درگاه سیزپی یک درگاه فوری است. سیزپی دارای سوئیچینگ هوشمند می باشد و امکان قطعی درگاه را به حداقل می رساند اما شرکت psp این قابلیت را ندارد. سرویس هایی نظیر تسهیم وجه، ماژول های پرداخت به روز و متنوع،  امکان صدور فاکتور آنلاین، کارتخوان مجازی، کیف پول الکترونیکی از دیگر مزایای درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی است. همچنین کارمزد درگاه پرداخت سیزپی صفر می باشد و به صورت رایگان قابل استفاده است. گفتیم تسویه ها در سیکل شاپرکی اتفاق می افتد اما راجع به انواع تسویه اگر بخواهیم توضیحی دهیم ، تسویه ها در سیستم بانکی به دو صورت پایا و ساتنا انجام می شود :

تسویه مبادلات بین بانکی در سامانه ساتنا اگر در ساعات کاری از طرف بانک ثبت شود، به صورت آنی انجام می شود و انتقال وجوه در این سامانه نسبت به پایا مدت زمان کمتری دارد. حداقل مبلغ انتقال وجه از ساتنا 15 میلیون تومان و حداکثر آن بستگی به دستور العمل های بانک صادر کننده دارد. انتقالات در سامانه پایا در حال حاضر به صورت 2 بار در روز می باشد. سیکل اول: ساعت 3:45 صبح سیکل دوم : 15:45 و سپس به بانک ها ارسال می شود.

بیشتر بخوانید: درگاه پرداخت اینترنتی چیست

شناسه مالیاتی چیست و آیا برای دریافت درگاه پرداخت داشتن شناسه مالیاتی اجباری است؟

بانک مرکزی موظف شده با همکاری سازمان امور مالیاتی نسبت به ساماندهی دستگا‌ه‌های کارتخوان بانکی یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی اقدام کند، در اواخر بهمن ماه سال جاری بانک مرکزی تمامی شرکت های پرداخت را ملزم به پیاده سازی سیستم مزبور کرده و در حال حاضر دریافت درگاه پرداخت اینترنتی منوط به داشتن شناسه مالیاتی است. ثبت نام شناسه مالیاتی به معنای آن نیست که حتما باید مالیات پرداخت کنید. پس شناسه مالیاتی، عامل ارتباطی اطلاعات بانکی یک کسب و کار با اطلاعات مالیاتی آن کسب و کار می باشد. در ضمن این قانون به منظور جلوگیری از پولشویی اجرایی شده است. هر کسب وکاری با احتساب مالیات بر ارزش افزوده، نسبت به فروش کالا و خدمات خود اقدام می کند و در واقع مالیات توسط مصرف کننده نهایی پرداخت می شود.

 

معرفی انواع دستگاه بلندر میکسر پودر

آیا سرمایه گذاری بر روی برج تریتیوم می تواند صرفه اقتصادی داشته باشد؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا