سیب زمینی تنوری
سیب زمینی جزء غذاهای است که به هر صورت تهیه شود خوشمزه است پوره سیب زمینی ،چیپس سیب زمینی و سیب زمینی تنوری . در این بخش آشپزی دایان طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ را آموزش می دهیم که خیلی خوشمزه است .
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری
- سیب زمینی بزرگ ۲ تا 3 عدد
- ریحان تازه خرد شده به میزان لازم
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن زیتون ۱تا 2 قاشق قاشق غذاخوری
مواد لازم برای برای سس قارچ
- قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- مارچوبه ۶عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- رزماری تازه ۱ قاشق چای خوری
- شیر سویا 4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
فر را از قبل روشن کنید روی درجه حرارت ۴۰۰ فارنهایت .
سیب زمینی ها را با برس به خوبی بشویید تا گل ولای آن کاملا پاک شود ولی پوست آن را نگیرید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته پخته شود. پخت آن را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید و سیب زمینی را کنار بگذاریدتا خنک شوند.
حال سس قارچ را آماده کنیددر تابه ای مارچوبه های خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک ریخته و اجازه دهید تا بپزید و قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن جمع شود.
پودر عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید ، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.
سیب زمینی خنک شده را نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مواظب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.
سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی مناسب ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید سپس سس قارچ و مارچوبه راروی سیب زمین های پر شده با مواد بریزید. سیب زمینی تنوری شما آماده است.
نکته
در گردش های خانوادگی سیب زمینیها را می توان در فویل پیچید و در آتش بپزید.که طعم بی نظیری دارد.
ارسال دیدگاه