سیب زمینی تنوری با سس خوشمزه +طرز تهیه

سه‌شنبه، 24 نوامبر 2020 آشپزی
سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری

سیب زمینی جزء غذاهای است که به هر صورت تهیه شود خوشمزه است پوره سیب زمینی ،چیپس سیب زمینی و سیب زمینی تنوری .   در این بخش آشپزی دایان طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ را آموزش می دهیم که خیلی خوشمزه است .

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری

  1. سیب زمینی بزرگ  ۲ تا 3 عدد
  2. ریحان تازه خرد شده  به میزان لازم
  3. نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
  4. روغن زیتون  ۱تا 2 قاشق قاشق غذاخوری

مواد لازم برای برای سس قارچ 

  1. قارچ خرد شده  ۲۰۰ گرم
  2. روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
  3. مارچوبه  ۶عدد
  4. نمک و فلفل  به میزان لازم
  5. رزماری تازه  ۱ قاشق چای خوری
  6. شیر سویا 4 قاشق غذا خوری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

فر را از قبل روشن کنید روی  درجه حرارت  ۴۰۰ فارنهایت .

سیب زمینی ها را با برس  به خوبی بشویید تا گل ولای آن کاملا پاک شود  ولی پوست آن را  نگیرید  و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته  پخته شود. پخت آن را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید و سیب زمینی را کنار بگذاریدتا خنک شوند.

حال سس قارچ را آماده کنیددر تابه ای  مارچوبه های خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک  ریخته و  اجازه دهید تا  بپزید و قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن جمع شود.

پودر عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید ، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.

سیب زمینی خنک شده را  نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مواظب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.

سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی مناسب ریخته  و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید سپس  سس قارچ و مارچوبه راروی سیب زمین های پر شده با مواد  بریزید. سیب زمینی تنوری شما آماده است.

نکته

در گردش های خانوادگی سیب زمینی‌ها را می توان در فویل پیچید و در آتش بپزید.که طعم بی نظیری دارد.

بازدیدکنندگان : ۲ نفر

طرز تهیه چیپس پیتزا خانگی

هات چاکلت

طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi