سیب زمینی تنوری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که میتوان آن را به راحتی در منزل تهیه کرد. در اینجا طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری
- سیب زمینی بزرگ ۲ تا ۳ عدد
- ریحان تازه خرد شده به میزان لازم
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن زیتون ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس قارچ
- قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- مارچوبه ۶ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- رزماری تازه ۱ قاشق چای خوری
- شیر سویا ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه سیب زمینی تنوری
فر را از قبل روشن کنید روی درجه حرارت ۴۰۰ فارنهایت. سیب زمینیها را با برس به خوبی بشویید تا گل و لای آن کاملاً پاک شود ولی پوست آن را نگه دارید. وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر بگذارید تا پخته شود. پخت آن را با فرو بردن سیخ چوبی چک کنید و سیب زمینی را کنار بگذارید تا خنک شود.
حال سس قارچ را آماده کنید. در تابهای مارچوبههای خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک ریخته و اجازه دهید تا بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن جمع شود. پودر عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید و بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.
سیب زمینی خنک شده را نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مواظب باشید که پوست سیب زمینی تنوری تان نشکند. سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی مناسب ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینیها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید. سپس سس قارچ و مارچوبه را روی سیبزمینیهای پر شده با مواد بریزید. سیب زمینی تنوری شما آماده است.
نکته
در گردشهای خانوادگی سیب زمینیها را میتوان در فویل پیچید و در آتش پخت تا طعم بینظیری داشته باشد.
ارسال دیدگاه