پلو سبزیجات/ طرز تهیه پلو هندی خوشمزه با سبزیجات , مخصوص گیاه خوران

چهارشنبه 24 شهریور 1400 آشپزی
poloe sabzyjat

‚‚پلو سبزیجات غذای هندی خوشمزه با ادویه فراوان مخصوص گیاه خوران است و این غذا تند است بسته به سلیقه خود فلفل آن را کم کنید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه پلو سبزیجات هندی خوشمزه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای تهیه پلو سبزیجات هندی

  • سیب زمینی : 2عدد 
  • گل کلم خرد شده : 2 فنجان
  • هویج خرد شده: 2 عدد متوسط
  • لوبیا سبز : 12-14 عدد
  • نخود فرنگی: 1/2 فنجان
  • روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز : 2 عدد متوسط
  • گوجه : 3 عدد متوسط
  • سیر له شده: 5 حبه
  • زنجبیل تازه و رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
  • برگ نعنا خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  •  گشنیز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز:3 عدد
  • پودر فلفل قرمز:1 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز:1 قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
  • برنج: 300 گرم
  • آب لیمو: 1/2 قاشق غذاخوری
  • نمک :به میزان دلخواه
  • برگ بو: 1 عدد
  • هل سبز:4 عدد
  • چوب دارچین:2 عدد کوچک
  • میخک:4 عدد
پلو سبزیجات

پلو سبزیجات

 طرز تهیه پلو سبزیجات هند

  1.   برای تهیه پلو سبزیجات هندی ابتدا برنج را بشویید و1 ساعت قبل از پختن آن را خیس کنید.
  2. تمام سبزیجات را به خوبی شسته تا گل و لای آنها برود سپس به اندازه دلخواه خرد کنید ولی سعی کنید همه را یک اندازه خردکنید و کنار بگذارید.
  3. روغن مایع را در قابلمه مناسب ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس برگ بو، دانه هل ، میخک و چوب دارچین را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود  مراقب باشید در این مرحله ادویه ها نسوزد
  4. پیازهای خرد شده  را به قابلمه  اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.اگر کمی نمک اضافه کنید  پیاز ها سریع تر سرخ می شوند بعد  زنجبیل رنده شده و سیر را به روغن اضافه کنید و تفت دهیدسپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و چنددقیقه تفت دهیدو گوجه های خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید و بقیه سبزیجات را اضافه کنید ( هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده ). مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و  خوب تفت دهید.
  5.  سپس سبزی های خرد شده (برگ نعنا و گشنیز خرد شده ) و فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را  مواد داخل قابلمه اضافه کنید در اخر آب لیمو و نمک را روی سبزیجات بریزید.
  6. برنج را  آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات  تفت خورده ترکیب کنیدو 3 فنجان آب روی برنج بریزید و در قابلمه را بگذارید، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و دم بکشد.( مثل پختن دمپخت یا کته ) بسته به نوع برنج آب را کم یا زیاد کنید . در زمان پخت برنج از دم کنی و زیر دیگی استفاده کنید.
  7. پس از دم کشیدن برنج روی آن مقداری روغن جامد بریزیدو بعد از 5 دقیقه  برنج را در دیس کشیده و با ماست یا دوغ میل کنید .
  8. پلو سبزیجات بسیار تند است به همین دلیل  با دوغ یا ماست سرو می شود شما می توانید میزان فلفل و بقیه ادویه ها را بسته به ذائقه خود کم کنید.

طرز تهیه چیز کیک براونی شکلاتی

طرز تهیه مربع باللوز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا