راویولی /طرز تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر

چهارشنبه 14 مهر 1400 آشپزی
ravuli

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر

2-طرز تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر

راویولی غذای ایتالیایی خوشمزه است که نوعی پاستا است و برای تهیه آن خمیری تهیه میشود و با گوشت و اسفناج و پنیر پر میشود  سپس خمیر پر شده را آبپز می کنند و با سس مود علاقه سرو می کنند. در بخش اشپزی مجله دایان با طرز تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر با ما همراه باشید و یک غذای جدید را به منوی غذای خود اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر

  • آرد سفید: 3 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آب :1/2 پیمانه
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • گوشت چرخ شده :250 گرم
  • اسفناج پخته شده و خرد شده : 1/2 پیمانه
  • جعفری ساطوری شده: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا : 100 گرم
  • سیر له شده : 1 حبه

    راویولی

    راویولی ایتالیایی

طرز تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر

  1. برای تهیه ی  راویولی  ابتدا خمیر را تهیه کنید برای تهیه خمیر آرد را الک کرده با نمک مخلوط کنید و توی ظرف یا روی تخته آشپزی بریزید و وسط آرد را گود کنید و 2  تخم مرغ ها را  وسط آرد بشکنید و آرام آرام  با چنگال هم بزنید تا با آرد مخلوط شود و این کار را ادامه دهید تا خمیر به دست آید .
  2.  حال آب گرم را کم کم  به خمیر اضافه کنید و  ورز دهید تا جای ورز دهید تا خمیر سفت شود. سپس روی خمیر را پوشانده و بگذارید  تا  15 دقیقه استراحت کند.
  3. تا خمیر آماده شودمواد میانی راویولی را آماده کنید . در تابه ای مناسب کره را اضافه کنیدو بلافاصله گوشت چرخ کرده را  اضافه کنیدوبعدسیر له شده را روی گوشت بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس اسفناج پخته شده ، یک عدد تخم مرغ، جعفری ریز خرد شده ، نمک و پنیر پیتزا را به گوشت چرخی  اضافه کنید خوب ترکیب کنید  و 5 دقیقه تفت دهید.
  4. حال مواد  میانی راویولی را از روی شعله بردارید و 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. مقداری از مواد میانی را برای تزیین کنار بگذارید
  5. خمیر آماد شده را با وردنه پهن کنید  . ضخامت خمیر  در حد 2 یا 3 میلی متر باشد کافی است خمیررا به شکل مربع یا دایره برش بزنید .
  6. حال با یک قاشق از مواد گوشت بردارید و روی خمیر ها برش داده قرار دهید. لبه دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و با کمک جنگال لبه ها را به هم بچسبانید. راویولی ها را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خشک شوند.
  7. حال قابلمه مناسب بردارید و پر از آب کنید و یک قاشق نمک در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت  قرار دهید و هنگامی که آب جوشید راویولی ها را به آرامی درون آن بیندازید. پس از 20 دقیقه آبکش کنید
  8. راویولی آبپز شده  را در بشقاب سرو بریزید و با موادگوشتی  که کنار گذاشته اید به همراه سس دلخواه تزیین کنید و میل نماید .
ravuli

راویولی

نکات مهم در  تهیه راویولی ایتالیایی:

  • شما می توانید راویولی  را بعد از آبپز کردن و  آبکش کردن و با کمی  پنیر در فر ی قرار داد تا حالت برشته پیدا کند.
  • یا  می توانید به جای آبپز کردن  آنها را درون قابلمه ی پر از روغن سرخ کنید.

طرز تهیه کیک قلبی با فوندانت

kotlet

کتلت / طرز تهیه دونوع کتلت خوشمزه و ساده با گوشت چرخی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا