فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر
2-طرز تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر
راویولی غذای ایتالیایی خوشمزه است که نوعی پاستا است و برای تهیه آن خمیری تهیه میشود و با گوشت و اسفناج و پنیر پر میشود سپس خمیر پر شده را آبپز می کنند و با سس مود علاقه سرو می کنند. در بخش اشپزی مجله دایان با طرز تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر با ما همراه باشید و یک غذای جدید را به منوی غذای خود اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر
- آرد سفید: 3 پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
- آب :1/2 پیمانه
- نمک: 1/2 قاشق چایخوری
- گوشت چرخ شده :250 گرم
- اسفناج پخته شده و خرد شده : 1/2 پیمانه
- جعفری ساطوری شده: 1 قاشق غذاخوری
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا : 100 گرم
- سیر له شده : 1 حبه
طرز تهیه راویولی گوشت با اسفناج و پنیر
- برای تهیه ی راویولی ابتدا خمیر را تهیه کنید برای تهیه خمیر آرد را الک کرده با نمک مخلوط کنید و توی ظرف یا روی تخته آشپزی بریزید و وسط آرد را گود کنید و 2 تخم مرغ ها را وسط آرد بشکنید و آرام آرام با چنگال هم بزنید تا با آرد مخلوط شود و این کار را ادامه دهید تا خمیر به دست آید .
- حال آب گرم را کم کم به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا جای ورز دهید تا خمیر سفت شود. سپس روی خمیر را پوشانده و بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کند.
- تا خمیر آماده شودمواد میانی راویولی را آماده کنید . در تابه ای مناسب کره را اضافه کنیدو بلافاصله گوشت چرخ کرده را اضافه کنیدوبعدسیر له شده را روی گوشت بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس اسفناج پخته شده ، یک عدد تخم مرغ، جعفری ریز خرد شده ، نمک و پنیر پیتزا را به گوشت چرخی اضافه کنید خوب ترکیب کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
- حال مواد میانی راویولی را از روی شعله بردارید و 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. مقداری از مواد میانی را برای تزیین کنار بگذارید
- خمیر آماد شده را با وردنه پهن کنید . ضخامت خمیر در حد 2 یا 3 میلی متر باشد کافی است خمیررا به شکل مربع یا دایره برش بزنید .
- حال با یک قاشق از مواد گوشت بردارید و روی خمیر ها برش داده قرار دهید. لبه دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و با کمک جنگال لبه ها را به هم بچسبانید. راویولی ها را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خشک شوند.
- حال قابلمه مناسب بردارید و پر از آب کنید و یک قاشق نمک در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و هنگامی که آب جوشید راویولی ها را به آرامی درون آن بیندازید. پس از 20 دقیقه آبکش کنید
- راویولی آبپز شده را در بشقاب سرو بریزید و با موادگوشتی که کنار گذاشته اید به همراه سس دلخواه تزیین کنید و میل نماید .
نکات مهم در تهیه راویولی ایتالیایی:
- شما می توانید راویولی را بعد از آبپز کردن و آبکش کردن و با کمی پنیر در فر ی قرار داد تا حالت برشته پیدا کند.
- یا می توانید به جای آبپز کردن آنها را درون قابلمه ی پر از روغن سرخ کنید.
ارسال دیدگاه