سالاد انار/ طرز تهیه سالاد انار و زیتون , سالاد خوشمزه پاییزی

چهارشنبه 16 آذر 1401 آشپزی
salade anar

سالاد انار و زیتون یک سالاد خوشمزه و مجلسی هست که به روشهای مختلف تهیه می شود  . این سالاد خوشمزه  برای شب یلدا ایده خوبی هست . انار میوه بهشتی هست و خواص زیادی دارد به عنوان یک مولتی ویتامین هست . افرادی که طبع سرد دارند نباید در مصرف انار زیاد روی کنند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سالاد انار و زیتون با ماهمراه باشید.  همچنین طرز تهیه سه  نوع سالاد پاییزی و سالاد کلم سفید  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد انار

  • انار دانه شده : ۴ پیمانه
  • زیتون خرد شده :۲ پیمانه
  • پیاز قرمزنگینی خرد شده : ½ پیمانه
  • گردو خرد شده: ۱ پیمانه
  • گشنیز خرد شده : ½ پیمانه
  • مواد لازم برای سس
  • آب لیمو ترش تازه :به مقدار کافی
  • روغن زیتون: به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
سالاد انار

سالاد انار

طرز تهیه سالاد انار

  1. برای تهیه سالاد انار و زیتون ابتدا گشنیز را  پاک کنید و بشویید و وری پارچه پهن کنید تا آب آن برود سپس ریز خرد کنید.
  2.  انار را   بشویید و نصف کنید و با ضربه زدن قاشق آن را دان کنید و پوسته های سفید آن را جدا کنید سپس در ظرف مخصوص سالاد بریزید حال گشنیز خرد شده را به انار اضافه کنید .
  3. پیاز نگینی خرد شده  و گردو خرد شده را نیز به مواد درون کاسه اضافه کنید .
  4.  زیتون را به صورت حلقه ای خرد کرده به مواد اضافه کنید .
  5. یک کاسه کوچک بردارید  آب لیمو ترش تازه, روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه درون آن بریزیدو هم بزنید و روی مواد سالاد بریزید و سالاد را با قاشق هم بزنید  تا مواد سالاد با سس ترکیب شوند . حالا ظرف  سالاد  انار را  به مدت 1 تا 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند و مزه دار شود .
  6. سپس سالاد انار را از یخچال خارج کنید و سرو کنید .
کاپ کیک هندوانه

کاپ کیک شب یلدا/کاپ کیک هندوانه

tarze tahie siraby

طرز تهیه سیرابی خوشمزه و لعابدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا