کیک آناناس/ طرز تهیه کیک آناناس خوشمزه و بی نظیر

سه‌شنبه 17 فروردین 1400 آشپزی
kaek ananas

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کیک آناناس

2-طرز تهیه کیک آناناس

کیک آناناس

کیک آناناس جزءکیک های خوشمزه است و عصرانه دلچسبی با چای است . با طرز تهیه کیک آناناس با ما همراه باشید و در بخش آشپزی  مجله دایان طرز تهیه کیک نارگیلی و کیک آلمانی شکلاتی و کیک خرما را مشاهده کنید .

کیک آناناس

کیک آناناس

مواد لازم برای تهیه کیک آناناس

  1. آرد سفید :1 لیوان
  2. تخم مرغ :4 عدد
  3. زعفران :1 قاشق مرباخوری
  4. شکر: ½ لیوان
  5. روغن مایع :4 قاشق غذاخوری
  6. نمک :1 پنس
  7. بکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
  8. رنده پوست لیمو: 1 لیمو
  9. آناناس : 6 حلقه
  10. وانیل :½ قاشق چایخوری
کیک آناناس

کیک آناناس

 

طرز تهیه کیک آناناس

  • برای تهیه کیک آناناس  ابتدا  تمام مواد اولیه را 1 ساعت قبل خارج از یخچال قرار دهید.
  • آرد را 3 بار الک کرده  و کنار بگذارید.
  • سپس6 حلقه از آناناس را داخل صافی قرار دهید تا آب اضافه آن ها خارج شود.
  • تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و با نصف لیوان شکر و وانیل  مخلوط کرده و رنده  پوست و نمک را نیز  اضافه کنید.
  • و مواد را با هم زن برقی  با دور تند خوب هم بزنید  تا رنگ مایه کرمی و حجم آن چندین برابر شود و رد پره ها بماند.
  • سپس فر را 20 دقیقه قبل  روشن کنید و روی 175 درجه سانتیگراد قرار  دهید تا گرم شود.
  • زعفران را به مایه کیک اضافه کنید  وهم بزنید.
  • آرد الک شده و  بیکینگ پودر را  در دو مرحله به مایه  کیک اضافه کنید  و با همزن دستی  یا لیسک به صورت دورانی با مواد مخلوط کنید  تا پف مایه  کیک نخوابد.
  • به اندازه دو لیسک از مایه کیک برداشته  و 4 قاشق روغن مایع را به آن اضافه کنید  و خوب مخلوط می کنیم و بعد به مایه کیک اضافه کنید .
  • در این مرحله دو حلقه از آناناس ها را ریز خرد کنید و  داخل مایه کیک  بریزید و دورانی هم بزنید .
  • سپس قالب میان تهی را با قلمو چرب کنید  و کمی آرد پاشی کنید  و مایه کیک را داخل قالب ریخته  و هر کدام از حلقه های آناناس را از وسط نصف کنید .حالا بدون فشار دادن  روی کیک قرار دهید  و قالب را در فر با حرارت 175  درجه سانتی گراد به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار دهید .
  • بعد از گذشت 30 دقیقه خلال دندانی داخل کیک فرو ببرید و بیرون بکشید .اگر چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک پخته شده است.
  • در این مرحله گریل را روشن  کنید تا تقریبا به مدت 2 تا 4 دقیقه روی کیک نیز طلایی شود.
  • سپس قالب را بیرون آورده  و اطراف کیک را آزاد می کنیم و کیک را از قالب خارج کنیدو با پودر قند تزئین کنید .
khoreshe kangar

خورش کنگر/ طرز تهیه خورش کنگر خوشمزه شیرازی

sibzaminy bereshte

سیب زمینی برشته/ طرز تهیه سیب زمینی برشته در فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا