مربای بهار نارنج/ طرز تهیه مربای بهارنارنج خوشمزه و پر خاصیت

چهارشنبه 4 فروردین 1400 آشپزی
morabay bhar naranj

فهرست مطالب:

1-خواص بهار نارنج

2-مواد لازم برای تهیه مربا بهار نارنج

3-طرز تهیه مربای بهار نارنج

4-نکات مهم 

 

مربای بهار نارنج

برای تهیه این مربا  از  شکوفه درخت نارنج استفاده می شود.  شکوفه نارنج در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های  و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و … کاربرد فراوان  دارد. با طرز تهیه مربای بهار نارنچ با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه مربای نارنگی و مربای پرتقال و مربای توت فرنگی را مشاهده کنید.

خواص بهار نارنج

  • از شکوفه نارنج عرق تهیه می کنند که طبیعت گرم داشته و مقوی جسم و روح است.

  • بهار نارنج آرامش بخش و ضد هیجانات دستگاه عصبی و تقویت کننده اعصاب می باشد.

  • بهار نانج سردردهای میگرنی را تسکین می دهد.

  • بهار نارنج به تقویت معده کمک می کند .

  •  بهار نانج تپش نامنظم قلب، اضطراب و تشویش  را برطرف می کند.

  • برای کنترل تشنج ها و حمله قلبی هم بهار نارنج مفید است.

  • اگر مشکل کم خوابی یا بی خوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج  میل کنید.

  •  از بهار نارنج برای نرم کردن پوست های خشک استفاده می گردد.

  • برای درمان دردهای گاه به گاه شکمی، نفخ، اسپاسم، سوء هاضمه، فشارهای عصبی از بهار نارنج استفاده می کنند.

مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

مواد لازم برای تهیه مربا بهار نارنج:

  1. شکوفه  نارنج : 1 کیلوگرم
  2. شکر  :1 کیلوگرم
  3. آب ‌لیموترش :2 قاشق سوپخوری
  4. آب : 3 پیمانه

طرز تهیه مربای بهار نارنج:

  •  شکوفه بهار نارنج تلخ است و برای تهیه مربای بهار نارنج باید ابتدا با جوشاندن پی در‌ پی، تلخی آن را از بین ببرید.  ابتدا شکوفه های بهار نارنج را در مقداری آب جوش ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند.
  • سپس شکوفه های جوشیده را  آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید. 2 تا 3  بار جوشاندن و آبکش کردن را  تکرار کنید و بعد بهار نارنج  را به ‌مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.در این فاصله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید.
  • شکوفه ها را مزه کنید اکر تلخ بود جوشاندن آن را تکرار کنید .
  •  سپس شکر را همراه 3 پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا شکر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را اضافه کنید و اجازه دهید تا مربا قوام آید.
مربای بهار نارنج

مربای بهارنارنج

نکات مهم

  • مربای بهار نارنج از جمله مرباهای خوش عطر است که خوردن آن  با کره یا خامه بسیار می‌ چسبد،
  • مربای بهار نارنج را می ‌توانید با چای به‌ عنوان عصرانه نیز میل کنید.
  • مربای بهار نارنج را در فصل بهار که تازه است تهیه کنید تا مربای شما عطر بهتری داشته باشد .
  • مربا را به اندازه کافی بجوشانید زیرا اگر به اندازه  کافی نجوشد خیلی زود کپک می زند و اگر بیش از اندازه بجوشد مربای شما غلیظ می  شود و مربا شکرک خواهد زد.
  • مقداری از مربای   سرد شده را  بین دو انگشت خود قرار دهید اگر شربت به انگشتانتان چسبید و بین دو انگشت کش آمد شربت یا مربای شما قوام آمده است. وقتی که مربای شما بسیار ریز می جوشد و موقع جوشیدن حباب های ریزی را ایجاد می کند مربای شما  قوام آمده است

 

salad sezar

سالاد سزار/طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و لاکچری

otmil

اوتمیل / طرز تهیه اوتمیل یک صبحانه خوشمزه و رژیمی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا