طرز تهیه مینی لوف خرما خوشمزه و سالم

شنبه 27 اردیبهشت 1404 آشپزی
مینی لوف خرما

خرما جزء میوه های بهشتی است که از همه قسمت های آن استفاده می شود حتی هسته خرما نیز مفید است و از آن قهوه هسته خرما تهیه می کنند. میوه خرما خواص زیادی برای سلامتی دارد و مصرف آن بسیار توصیه می شود. خرما به‌طور طبیعی سرشار از ویتامین‌های B6، AوK است. فیبر موجود در خرما سلامت روده را بهبود می‌دهد و کلسترول خون را کاهش می‌دهد و مصرف خرما خطر ابتلا به سرطان‌های روده و معده را کاهش می دهد. خرما دارای مواد معدنی مثل کلسیم، آهن، پتاسیم، پروتئین، منگنز، منیزیم، فسفر، مس و گوگرد است که عملکرد عمومی بدن را بهبود می‌بخشند. مصرف خرما برای زنان باردار بسیار مفید است البته نباید در مصرف خرما زیاده روی کنند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مینی لوف خرما با ما همراه باشید. این دسر خوشمزه را تهیه کنید و کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

Capture 14

طرز تهیه ساندویچ خوشمزه و سالم در خانه

محلی

آشنایی با غذای محلی خوشمزه ایران

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا