خرما جزء میوه های بهشتی است که از همه قسمت های آن استفاده می شود حتی هسته خرما نیز مفید است و از آن قهوه هسته خرما تهیه می کنند. میوه خرما خواص زیادی برای سلامتی دارد و مصرف آن بسیار توصیه می شود. خرما بهطور طبیعی سرشار از ویتامینهای B6، AوK است. فیبر موجود در خرما سلامت روده را بهبود میدهد و کلسترول خون را کاهش میدهد و مصرف خرما خطر ابتلا به سرطانهای روده و معده را کاهش می دهد. خرما دارای مواد معدنی مثل کلسیم، آهن، پتاسیم، پروتئین، منگنز، منیزیم، فسفر، مس و گوگرد است که عملکرد عمومی بدن را بهبود میبخشند. مصرف خرما برای زنان باردار بسیار مفید است البته نباید در مصرف خرما زیاده روی کنند. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه مینی لوف خرما با ما همراه باشید. این دسر خوشمزه را تهیه کنید و کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
ارسال دیدگاه