طرز تهیه خورش غوره مسما خوشمزه و لذیذ

چهارشنبه 21 خرداد 1404 آشپزی
۱۷۲۸۴۹

خورش غوره مسما یکی از غذاهای محبوب و لذیذ ایرانی است که معمولاً با گوشت تهیه می‌شود. این خورش دارای طعمی ترش و ملس است و می‌تواند با بوقلمون و مرغ نیز درست شود. در ادامه به شما آموزش می‌دهیم چگونه این خورش خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش غوره مسما

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • جعفری ساطوری شده ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • غوره بدون هسته ۲۵۰ گرم
  • نعناع خرد شده ۱۰۰ گرم

 

خورش غوره مسما 

طرز تهیه خورش غوره مسما

  • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با روغن کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دهید. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و مخلوط پیاز و گوشت را تفت دهید.
  • وقتی گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد، رب گوجه فرنگی را با مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجه‌فرنگی به طور کامل سرخ شود و بوی خامی رب ازبین برود.
  • پس از تفت رب، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
  • نعناع و جعفری را پاک کنید و پس از شستشو و خشک کردن به صورت ساطوری ریز خرد کنید.
  • یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید و نعنا و جعفری را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سرخ شود. سپس سبزی‌های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید.
  • پس از ۱۵ دقیقه، غوره را نیز با مقداری نمک و فلفل به خورشت اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورشت جا بیفتد. پس از اینکه خورشت آماده شد آن را به همراه برنج سرو کنید.
  • نوش جان

خورش غوره مسما

۲۰۵۷۲۴ 1

طرز تهیه اشکنه آب پیازک شیرازی خوشمزه و ساده

Capture 17

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا