طرز تهیه ترشی لیمو شکم پر خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 26 فروردین 1404 آشپزی
ترشی لیمو شکم پر

ترشی لیمو شکم پر یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب جنوب ایران است که به دلیل استفاده از آب لیمو به جای سرکه، برای افرادی که نمی توانند سرکه مصرف کنند، بسیار مناسب است. این ترشی به عنوان یک چاشنی عالی برای غذاهای گوشتی و کبابی استفاده می شود و همچنین در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی موثر است.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیمو شکم پر

  • لیموترش زرد رنگ: یک کیلوگرم
  • زیره: ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر گشنیز: ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر زنجبیل: ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق مرباخوری
  • هل: ۲ عدد بزرگ
  • نمک: به میزان لازم
  • آب لیمو ترش: یک لیوان
  • پودر فلفل قرمز: ۲ قاشق مرباخوری
  • پودر جوز هندی: نصف قاشق مرباخوری
  • میخک: ۲ تا ۳ عدد
  • فلفل سیاه: بسته به ذائقه

طرز تهیه ترشی لیمو شکم پر با ادویه

برای تهیه این ترشی، ابتدا لیموها را شسته و خوب خشک کنید. سپس آنها را به چهار یا هشت قسمت برش بزنید و دانه های آنها را خارج کنید. دقت کنید که دانه ها به هیچ وجه در ترشی نمانند.

سپس تمامی ادویه ها را با هم آسیاب کنید و لیموها را با مواد خشک آسیاب شده پر کنید و در قابلمه ای بچینید. وقتی تمام لیموها را چیدید، یک لیوان آب لیمو روی آنها ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی به جوش آمد، حرارت را خاموش کرده و بگذارید مواد داخل آن خنک شود.

نمک ترشی را بچشید و اگر کم بود، اضافه کنید. بعد از خنک شدن لیموها را در ظرف شیشه ای بگذارید و آب لیموی جوشیده را روی آن ریخته و درب ظرف را محکم ببندید. ظرف را به مدت ۴ تا ۵ روز، روزی یک بار تکان دهید و در معرض نور خورشید قرار دهید. سپس آن را در جای خنک قرار دهید تا جا بیفتد. این ترشی پس از یک ماه قابل مصرف است.

نکته:

می توانید به ادویه ها بعد از آسیاب شدن، سیاه دانه اضافه کنید تا طعم آن را خوشمزه تر کند.

دستور پخت کیک یزدی

طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه و ساده

Screenshot ۲۰۲۰ ۱۰ ۲۲ ۱۰ ۰۹ ۳۴

طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا