نکات طلایی در آشپزی
1. حفظ طعم و عطر با زعفران
زعفران یکی از ادویههای معطر و گرانبهاست که در بسیاری از غذاها استفاده میشود. برای اینکه عطر و رنگ زعفران شما به حداکثر برسد، میتوانید زعفران ساییده شده را با برنج در یک قابلمه مخلوط کنید و بهخوبی دم کنید. این روش باعث میشود عطر و رنگ زعفران به طور یکنواخت و قوی در غذا پخش شود.
2. کند کردن فاسد شدن گوجهفرنگی
گوجهفرنگی یکی از سبزیجات محبوب در آشپزی است. برای جلوگیری از فاسد شدن سریع آن، بهتر است که گوجهفرنگیها را از محل اتصال به ساقه به سمت پایین قرار دهید. این کار مانع از ورود هوا به داخل میوه میشود و بنابراین عمر آن را افزایش میدهد.
3. نکات مفید برای پخت پفیلا
یکی از نکات کاربردی برای پخت پفیلا این است که ذرت را برای یک ساعت در آب خیس کنید. این کار باعث میشود که هنگام پخت، پفیلا بیشتری ایجاد شود و نتیجه نهایی خوشمزهتری داشته باشید.
4. تشخیص قارچ سالم
برای اطمینان از سلامت قارچهای خریداری شده، میتوانید کمی نمک روی آنها بپاشید. اگر رنگ قارچ به سیاه تغییر کرد، نشاندهنده سالم بودن آن است و اگر زرد شد، باید آن را دور بیندازید.
5. جلوگیری از رشد حشرات در برنج
برای جلوگیری از رشد حشرات در برنج، میتوانید به ازای هر یک کیلوگرم برنج خام، پنج گرم پودر نعناع خشک را در کیسه نازکی بریزید و در کیسه برنج قرار دهید. این کار نهتنها برنج را حفاظت میکند بلکه عطر خوشی هم به آن میبخشد.
6. چیپس خانگی
برای تهیه چیپس خانگی از سیبزمینی، ابتدا سیبزمینیها را به صورت نازک برش بزنید و در کاسهای آب یخ با کمی بکینگ پودر و نمک بگذارید. بعد از نیم ساعت آنها را روی دستمال پهن کرده و برای دو ساعت بگذارید خشک شوند. سپس سیبزمینیها را سرخ کنید تا به چیپس خوشمزهای تبدیل شوند.
7. نکاتی برای پخت گوشت
اضافه کردن آبلیمو به گوشت در حین پخت نه تنها باعث میشود تا گوشت طعمی لذیذتر بگیرد، بلکه سرعت پخت آن را نیز افزایش میدهد. با این کار گوشت نرمتر و خوشمزهتر خواهد شد.
8. کاهش آب انداختن سالاد
اگر به سالاد خود گوجهفرنگی خرد شده اضافه کنید، آب کمتری در آن تجمع مییابد و نیاز به سس کمتر خواهد شد. این روش به شما کمک میکند تا سالاد تردتری داشته باشید.
9. درمان سوختگی زبان
اگر با خوردن غذای داغ یا نوشیدنی داغ زبانتان سوخت، مقداری شکر را روی محل سوختگی بپاشید تا احساس درد کم شود و زودتر بهبود یابد.
10. نکات پخت قورمه سبزی
برای تهیه قورمه سبزی خوشمزه، سبزیها را به صورت ریز خرد کنید. اگر سبزیها درشت خرد شوند، بهخوبی جا نمیافتند و قورمه به شکلی که ما انتظار داریم نمیشود.
11. تشخیص روغن زیتون اصل
برای اطمینان از اصل بودن روغن زیتون، مقداری از آن را در یک لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید. روغن زیتون واقعی باید در ته لیوان کمی رسوب داشته باشد.
12. نکات پخت قارچ
به منظور جلوگیری از سیاه شدن قارچها در هنگام پخت، درب قابلمه را کمی باز بگذارید تا بهراحتی بخار شود و آب قارچها بخار گردد.
13. ترفند برای آبپز کردن سیبزمینی
برای اینکه آب سیبزمینیها سریعتر بجوشد، یک دانه سیبزمینی پوستکنده هم به آب اضافه کنید. این کار به جوش سریعتر آب کمک میکند.
14. نرم کردن کره سخت و یخزده
اگر کره شما سفت و یخزده است و نمیخواهید آن را ذوب کنید، میتوانید ظرف کره را در آب جوش قرار دهید. بعد از چند دقیقه، آب را خالی کرده و کره را داخل ظرف بگذارید تا با گرمای ظرف نرم شود.
ارسال دیدگاه