
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه حلوای زرد قنادی
حلوای زردقنادی
حلوا جزء دسرهای خوشمزه است و پر طرفدار است . حلوای زرد قنادی حلوای بسیار خوشمزه و مقوی است و ماندگاری بالای دارد و در تهیه آن از زرده تخم مرغ استفاده می شود. با طرز تهیه این حلوای خوشمزه با ما همراه باشید . در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه حلوا هویج خوشمزه و حلوا نسکافه ای و قرابیه حلوایی را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه حلوای زرد قنادی
- آرد سفید قنادی : 1و 1/2 لیوان
- ارد برنج :1/3 لیوان
- زرده تخم مرغ: 2عدد
- زعفران دم کشیده : به میزان لازم
- شکر: 3 لیوان
- روغن جامد و روغن مایع : به میزان لازم
- آب: 1و 1/2 لیوان
- گلاب :1/2 لیوان

حلوای زرد قنادی
طرز تهیه حلوای زرد قنادی
- حلوای زرد قنادی خیلی خوشمزه است و سریع آماده می شود برای تهیه آن ابتدا شربت حلوا را آماده می کنیم .
- شکر و آب روی شعله گاز گذاشته و بدون هم زدن اجازه می دهیم شکر حل شود و فقط در حدی که قل بزنه کافی است شربت را کنار می گذاریم .
- زرده تخم مرغ و گلاب و زعفران را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا زرده تخم مرغ ها کف کند و کنار میزاریم
- آرد سفید و آرد برنج الک شده را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود . دقت کنید رنگ آرد تغییر نکند.
- در این مرحله روغن مایع و جامد که به نسبت مساوی است را اضافه می کنیم و هم می زنیم .
- سپس شیره آماده شده را کم کم به آرد و روغن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تمام شیره به خورد حلوا برود .
- تا مواد حلوا خیلی سفت نشده مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و گلاب را نیز اضافه می کنیم و هم میزنیم در این مدت شعله گاز ملایم باشد . آنقدر هم زدن را ادامه می دهیم تا حلوا جمع شود و از ماهی تابه جدا بشه در این حالت حلوای شما آماده است .
- این حلوا خیلی لطیف و طعم خوشمزه ای دارد می توانید به اشکال مختلف تزیین کنید.
ارسال دیدگاه