گراتن /طرز تهیه دو نوع گراتن خوشمزه با مرغ و قارچ

دوشنبه 18 مرداد 1400 آشپزی
graten

فهرست مطالب:

1-طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ

2-طرز تهیه گراتن قارچ

گراتن جز پیش غذاها است واکثر افراد این غذای خوشمزه را  دوست دارندمخصوصا بچه ها گراتن انواع مختلف داردکه میتونه ترکیبی از سبزیجات مختلف باشه یا با پاستا و انواع گوشت درست بشه .روی این غذا با یه لایه پنیر پوشیده میشه و  پنیر طعم اون را خوشمزه تر می کند. این غذا داخل ظرفی که پخته میشه سرو میشه . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه دو نوع گراتن خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ  وقارچ

  •  سیب زمینی متوسط  3 عدد
  •  سینه مرغ  2 عدد
  • پیاز  2 عدد
  • فلفل دلمه1 عدد
  • قارچ به مقدار لازم
  •  پنیرپیتزابه میزان لازم
  • شیرکره آرد (برای سس بشامل)
  •  نمک فلفل آویشن زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ

  1.  سینه مرغ را نواری ببرید نمک و ادویه زده و در تابه تفلون سرخ کنید.
  2. در تابه دیگر پیاز نگینی شده را سرخ کنید .سپس  قارچ خرد شده را اضافه کنیدوبا حرارت بالا تفت دهید.  بعد فلفل دلمه نگینی خرد شده  وسینه مرغ سرخ شده را اضافه کنیدو به دلخواه میتوانید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنیدو ادویه ها و را نیز در این مرحله اضافه کنیدو تفت دهید.
  3. سیب زمینی را حلقه های نازک ببرید ده دقیقه در آب  جوش و نمک بپزید.
  4. کف ظرف پیرکس یا سرامیکی را روغن بمالید سیب زمینی ها را  ته آن بچینید. موادی  گوشتی که درست کردید روش بریزید سپس سس بشامل رو روی مواد بریزیددر آخر  با پنیر پیتزا روشو پر کنید ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط در فر قرار دهید ۱۰ دقیقه هم گریل  را روشن کنید تا پنیر طلایی بشه.

نوش جان.

مواد مورد نیاز برای سس بشامل

  • شیر : 1 لیوان
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد:  1 قاشق غذا خوری

 تهیه سس بشامل

  1. روغن و آرد را با هم مخلوط کنید طوری که آرد در روغن باز شود .بعد روی حرارت ملایم  قرار دهید و به آن شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس مثل فرنی غلیظ شود.در آخر  نمک و فلفل سیاه به دلخواه اضافه کنید.
گراتن

گراتن

طرز تهیه گراتن قارچ

مواد لازم  برای 4 نفر:

  • سیر له شده:1 حبه
  • قارچ ورقه شده:300 گرم
  • تخم مرغ:2 عدد
  • خامه : 1/2 فنجان
  • کره :1 قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی نازک ورقه شده :1 کیلو
  • پنیرگودا:150 گرم
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم
  • شیر :2/3 فنجان

طرز تهیه :

  1.  برای تهیه گراتن بهتر است فر  را از قبل روشن نماییدو دمای فر  400 درجه فارنهایت باشد.
  2. ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست بگیرید ، سپس آن ها را به شکل حلقه های نازک و مرتب برش بزنید.و دوباره بشویید تا نشاسته آن گرفته شود و در آبکش بریزید.
  3. قارچ ها را هم خوب شسته و  خشک کنیدو به  ورقهای نازک  برش بزنید و در مقداری آبلیمو و آب قرار دهید تا سیاه نشود.موقع مصرف در آبکش بریزید.
  4.  داخل کاسه ای دو عدد تخم مرغ را  بشکنید و خوب هم بزنید  ،حالا شیر را  افزوده و خوب هم بزنید تا یک دست شود.سپس خامه و نمک را هم به ترتیب بالا اضافه کرده و دوباره  خوب هم بزنید .
  5. یک حبه سیر له شده را با یک قاشق کره مخلوط نمایید ، کف ظرف پیرکس و سرامیکی مورد نظر را با این مخلوط خوب چرب کنید.
  6.  بعد سیب زمینی های حلقه شده را کف قالب بچینید ، سپس روی آن را با برش هایی از قارچ بپوشانید و دوباره لایه ای از سیب زمینی  روی قارچ بچینید.
  7. حالا مخلوط تخم مرغ و خامه که آماده کردید  را روی مواد بریزید طوری که همه جای آن را پوشش دهد، قالب را برای یک ساعت در طبقه میانی فر بگذارید.
  8. بعد از یک ساعت قالب را از فر خارج کرده و پنیر رنده شده را روی مواد بریزید  ، سپس برای نیم ساعت دیگر داخل فر بگذارید.
  9. روی گراتن که طلایی شده  گراتن قارچ را از فر خارج کنیدو بعد از خنک شدن برش زده و میل نمایید

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

طرز تهیه سوفله هویج - آشپزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا