دمپختک تهرانی
دمپخت تهرانی یک غذای ساده و خوشمزه است که به آسانی و در کوتاهترین زمان تهیه می شود و یک غذای مناسبی است برای روزهای که خیلی حوصله آشپری ندارید. دمپخت را با سالاد یا انواع ترشی سرو می کنند در این بخش با طرز تهیه دمپختک تهرانی با ما همراه باشید در بخش اشپزی دایان با طرز تهیه دمی بلغور جو خوشمزه و رژیمی و چرتمه پلو سمنانی و خلال پلو سمنانی و قنبر پلوی شیرازی و پلوی سیر و کلم شیرازی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه دمپختک تهرانی
- باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
- پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ
- برنج: ۴۰۰ گرم
- قلقل قزمز :به میزان لازم
- زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
- کره یا روغن: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه دمپختک تهرانی
- برای تهیه دمپختک ابتدا باید ابتدا برنج را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.
- در قابلمه مناسبی مقداری روغن ریخته و پیاز خلال شده را تفت دهید تا کاملا طلایی شود بعد باقالیها را داخل روغن بریزید و تفت دهیدو مقداری زرد چوبه هم اضافه کنید و کمی تفت دهید . بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالیها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
- باقالاها که نیم پز شد .برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود اجازه دهید برنج دم بکشد. دمپخت را در دیس کشیده و یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید. و با ترشی یا سالاد سرو کنید.
ارسال دیدگاه