ویروس کرونا چیست/ 5 ماندگارترین علایم کرونا که باید جدی بگیرید

شنبه 21 فروردین 1400 سلامت
ویروس کرونا

 ویروس کرونا‌:

(نام علمی: Coronaviruses)

ویروس کرونا از خانواده ویروس‌ها و زیر مجموعهٔ کروناویریده هستند که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل می‌شود.کروناویروس‌ها در دههٔ ۱۹۶۰ کشف شدند و مطالعه بر روی آن‌ها به‌طور مداوم تا اواسط دهه ۱۹۸۰ ادامه داشت.

این ویروس به‌طور طبیعی در پستانداران و پرندگان شیوع پیدا می‌کند، با این حال تاکنون هفت کروناویروس منتقل شده به انسان، کشف شده‌است. آخرین نوع آن‌ها، ویروس کرونا سندرم حاد تنفسی ۲ (SARS-CoV-2)، در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین با همه‌گیری در انسان شیوع پیدا کرد.این کروناویروس پس از مدت کوتاهی تمام جهان را درگیر کرد

 

 ویروس کرونا

ویروس کرونا

علائم اصلی بیماری کرونا

با توجه به نوع کروناویروس، علائم می‌تواند از نشانه‌های سرماخوردگی عادی تا تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی باشد. همچنین بیمار ممکن است سرفه‌های چند روزه ظاهراً بدون دلیل نیز داشته باشد.

احتمال ابتلای شخص به علایم پایدار کرونا ، تا حد زیاد به سن، فاکتورهای ریسک و شدت آلودگی به ویروس بستگی دارد اما متخصصان توانسته‌اند الگویی از علایم را در افرادی که دچار عوارض پایدار کووید 19 می‌شوند، شناسایی کنند.از دست دادن حس چشایی و بویایی از ماندگارترین علایم کرونا است.

۱-از دست دادن حس چشایی و بویایی

به گفته متخصصان، یکی از دلایل اصلی بروز این علامت، حمله همزمان ویروس به سلول‌های پشتیبان و سلول‌های چشایی و بویایی است که موجب تشدید آسیب می‌شود.

۲-سردرد

مطالعات اخیر در انگلیس نشان داده که سردرد یکی از علایم اولیه عفونت است. هم اکنون سردرد و سرگیجه به عنوان عوارض عصبی ناشی از کووید ۱۹ شناخته می‌شود.

۳-درد بدن

با این که تاکنون هیچ درمانی برای این مشکل شناسایی نشده ، مراقبت و تمرینات ورزشی مستمر که موجب افزایش چابکی می‌شود برای بهبود این وضعیت مفید است.

۴-گیجی شدید

برای غلبه بر این وضعیت لازم است استراحت کافی داشته باشید و با فعالیت بیش از حد، خود را خسته نکنید، غذاهای سالم مصرف کنید، آب کافی به بدن برسانید و برای بازگشت به روال عادی زندگی عجله نکنید.

۵-تنگی نفس

محققان دریافتند این وضعیت می‌تواند به بروز عوارض تنفسی مزمن مانند تنگی نفس و آسیب دیدگی کیسه‌های هوایی منجر شود. برای مقابله با این علامت و تنفس طبیعی، انجام تمرینات تنفسی مستمر و دسترسی دایمی به اکسیژن کاری ضروری است

بوتاکس چیست

بوتاکس چیست / 8 دانستنی که باید درباره بوتاکس بدانید!

کیسه صفرا

سنگ کیسه صفرا/علائم سنگ کیسه صفرا چیست و راه درمان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا