دسر مجلسی خوشمزه سوفله شکلاتی

چهارشنبه، ۱۸ تیر ۱۳۹۹ آشپزی
سوفله شکلاتی

دسر سوفله شکلاتی”Chocolate souffle”

 

مواد مورد نیاز:

  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) کره
  • ۱۷۰ گرم شکلات تلخ
  • ۲ قاشق غذاخوری قهوه دم شده
  • ۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • ۵ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۷ قاشق غذاخوری شکر به اضافه مقدار اضافی برای قالب رمکین

 

سوفله شکلاتی

سوفله شکلاتی

دسر سوفله شکلاتی

  آموزش پخت:

ابتدا باید قالب ها را آماده کنید.برای اینکار قالب های سوفله را به خوبی چرب کنید ودور تا دور آن شکر بپاشید.

شکلات را خرد کرده و درون ظرف بریزید. سپس ۱ قاشق غذاخوری کره و ۲ قاشق غذاخوری قهوه دم شده را به آن اضافه کنید. باید از شکلات تلخ ۷۰ درصد استفاده کنید. به روش بن ماری شکلات به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه به شکلات ها حرارت بدهید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود.می توانید شکلات را داخل مایکروفر با حرارت پایین هم آب کنید.

عصاره وانیل را اضافه  و هم بزنید تا کاملا ترکیب شود. سپس شکلات را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید. بعد دوباره ظرف را روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا گرم بماند.

داخل ظرف جداگانه ای ۵ عدد سفیده تخم مرغ و نمک را بزنید تا زمانی که پف کنند.آرام آرام  ۷ قاشق شکر را نیز به آن ها اضافه کنید.هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

با استفاده از یک قاشق چوبی یک سوم سفیده تخم مرغ پف کرده را داخل مواد شکلاتی بریزید و هم بزنید تا زمانی که رنگ مواد شکلاتی روشن شود.

سپس باقیمانده سفیده های تخم مرغ را اضافه کنید. اگر مواد را زیاد هم بزنید هنگام پخت پف نمی کند. پس فقط تا اندازه ای هم بزنید که سفیده ها از مواد شکلاتی جدا نماند.

فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. البته قرار نیست سوفله ها را در این درجه حرارت بپزیم.

مایه را در داخل ظرف سوفله که از قبل آماده شده بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه بگذارید و اجازه دهید تا بپزد.

می توانید روی سوفله ها را با پودر شکر و شکلات تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:آموزش پخت کیک شکلاتی

 

معروف ترین غذاهای سنتی شیراز

طرز تهیه دسر کازان دیبی خوشمزه ترکی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا