فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه توپک پنیری
توپک پنیری
توپک پنیری یک فینگر فود خوشمزه است . در این بخش با طرز تهیه توپک پنیری با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کبه عربی و ناگت مرغ و راتای مرغ و اسپرینگ رول سبزیجات که همگی جزء فینگر فودهای خوشمزه است را ببینید.
مواد لازم برای تهیه توپک پنیری
برای۸ نفر
- پنیر پیتزا :200 گرم
- برنج پخته :۴ پیمانه
- آرد سفید :3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ :۲ عدد
- جعفری ریز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
- کالباس نگینی شده :۲۰۰ گرم
- بکینگ پودر :۱ قاشق مرباخوری
- پودر سیر :۱ قاشق چایخوری
- پودر پیاز:۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
مواد لازم برای سرخ کردن توپک پنیری
- آرد سفید :۱ پیمانه
- تخم مرغ : 2 عدد
- پودر سوخاری: ۱ پیمانه
- روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار کافی
طرز تهیه توپک پنیری
- برای تهیه توپک پنیری خوشمزه ابتدا در یک کاسه بزرگ برنج پخته شده و جعفری ریز خرد شده و کالباس نگینی خرد شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم سپس پنیر پیتزا را به همراه تخم مرغ، آرد سفید، بکینگ پودر، پودر سیر، پودر پیاز و مقداری نمک و فلفل سیاه به برنج و جعفری اضافه می کنیم و مواد را با دست به خوبی مخلوط می کنیم تا یک دست شود .
- بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدن دستمان را با روغن چرب می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم، سپس با دست مواد را کف دستمان باز می کنیم و مقداری پنیر پیتزا وسط آن قرار داده و مانند یک توپ جمع می کنیم.
- تمام مواد را به این صورت آماده کرده و درون یک سینی می چینیم و سینی حاوی توپک ها را به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار می دهیم تا توپک ها نیمه منجمد شوند.
- پس از اینکه توپک ها را از فریزر خارج کردیم باید مواد سوخاری کردن توپک ها را آماده کنیم.
- سه ظرف برداشته در یکی آرد سفیددر دیگری تخم مرغ های زده شده و در ظرف سوم آرد سوخاری طعم دار می ریزیم و کنار دستمان قرار می دهیم .
- در ادامه یک تابه تفلون گود و کوچک روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن در آن می ریزیم که توپک ها در زمان سرخ شدن در روغن داغ شناور باشند.
- برای سرخ کردن توپک های پنیری اول توپک ها را درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری می غلطانیم، سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند.
- سپس توپک های سرخ شده را روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن خارج شود سپس به همراه سس کچاپ و سس فلفل یا هر سس سرو می کنیم.
ارسال دیدگاه