
نان شکم پر مکزیکی
نان شکم پر مکزیکی یکی از پیش غذاهای خوشمزه است . این نان با خمیر جادویی تهیه می شود که در این بخش طرز تهیه خمیر جادویی را توضیح می دهیم . می توانید از نان های فانتزی آماده هم استفاده کنید .در مقالات قبلی طرز تهیه خمیر پیتزا چند کاره و سس مخصوص کف پیتزا را آموزش دادیم .
مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی
آرد 2 لیوان
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1عدد
روغن 4 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
شیر یا آب ولرم یک لیوان
مواد لازم برای مواد میانی نان:
گوشت چرخ کرده 150 گرم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ خرد شده 4 تا 5 عدد
جعفری ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
روغن یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
ذرت پخته شده 1/2فنجان
پنیر موزارلا به میزان لازم
طرز تهیه خمیر جادویی :
ابندا خمیر را تهیه کنید به این صورت که پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر ولرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آ ید .نمک، تخم مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.خمیر مایه آماده شده را به مواد خمیر اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهیدتا چسبندگی خمیر ازبین برود.خمیر را درون ظرف پلاستیکی چرب شده بگذاریدو روی آن را با سلفون پوشانده و یک و نیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود .خمیر شما آماده است کمی وزر دهید تا پف آن گرفته شودو به هر شکلی که مایل بودید در آورده و با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه پخته و سپس بعد از پخت با یک چاقو تیز نان را برش های عمودی و افقی بزنید. دقت کنید برش های تان عمیق باشد ولی نان از هم جدا نشود.و نان را کنار بگذارید .و مواد میانی را تهیه کنید.
طرز تهیه مواد میانی نان شکم پر:
پیاز داغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.می توانید به جای گوشت از سوسیس و کالباس هم استفاده کنید .بعد به ترتیب رب گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
از مواد میانی لای برش ها و داخل نان پر کنید و بعد پنیر ورقه ای موزارلا را برش های باریک بزنید و لا به لای برش های نان قرار دهید یا از پنیر پروسس استفاده کنید.روی نان را کره و زرده تخم مرغ مالیده و مقداری آویشن روی نان ریخته و نان را درون فر قرار دهید دمای 180 تا زمانی که پنیرها آب شوند.و به مدت 5 دقیقه گریل را روشن کنید . نان شکم پر شما آماده سرو است.
نکته
در تهیه این نان از پنیر با کیفیت استفاده کنید .که تاثیر زیادی در طعم نان دارد.
ارسال دیدگاه