طرز تهیه نان شکم پر مکزیکی خوشمزه و آسان

جمعه 5 اردیبهشت 1404 آشپزی
نان شکم پر

نان شکم پر مکزیکی یکی از پیش غذاهای خوشمزه و محبوب است که با استفاده از خمیر جادویی تهیه می‌شود. این نان با مواد میانی متنوعی پر شده و طعمی فوق‌العاده دارد. در ادامه به طرز تهیه این نان دلپذیر می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر جادویی:

  • آرد: 2 لیوان
  • خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر: 1 قاشق مرباخوری
  • شیر یا آب ولرم: 1 لیوان

موارد لازم برای مواد میانی نان:

  • گوشت چرخ کرده: 150 گرم
  • رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • قارچ خرد شده: 4 تا 5 عدد
  • جعفری ریز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: 2 قاشق غذا‌خوری
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • کره آب شده: 2 قاشق غذاخوری
  • ذرت پخته شده: 1/2 فنجان
  • پنیر موزارلا: به میزان لازم

طرز تهیه خمیر جادویی:

ابتدا خمیر را تهیه کنید بدین صورت که پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر ولرم مخلوط کرده و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آید. سپس نمک، تخم مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر مایه آماده شده را به مواد خمیر اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود. خمیر را درون ظرف پلاستیکی چرب شده بگذارید و روی آن را با سلفون پوشانده و یک‌ و نیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود. خمیر شما آماده است! کمی ورز دهید تا پف آن گرفته شود و به هر شکلی که مایل بودید در آورده و با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه پخته و سپس بعد از پخت با یک چاقو تیز نان را برش‌های عمودی و افقی بزنید. دقت کنید برش‌های تان عمیق باشد ولی نان از هم جدا نشود و نان را کنار بگذارید. حالا مواد میانی را تهیه کنید.

طرز تهیه مواد میانی نان شکم پر:

پیاز داغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید. می‌توانید به جای گوشت از سوسیس و کالباس هم استفاده کنید. سپس به ترتیب رب‌ گوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید. از مواد میانی لای برش‌ها و داخل نان پر کنید و سپس پنیر ورقه‌ای موزارلا را برش‌های باریک بزنید و لا به لای برش‌های نان قرار دهید یا از پنیر پروسس استفاده کنید. روی نان را کره و زرده تخم مرغ مالیده و مقداری آویشن روی نان ریخته و نان را درون فر قرار دهید به دمای 180 تا زمانی که پنیرها آب شوند و به مدت 5 دقیقه گریل را روشن کنید. نان شکم پر شما آماده سرو است.

نکته:

در تهیه این نان از پنیر با کیفیت استفاده کنید که تاثیر زیادی در طعم نان دارد.

هویج

طرز تهیه کیک هویج خوشمزه و ساده

bastany anbe

طرز تهیه بستنی انبه خانگی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا