3مدل طرز تهیه غذا با مرغ
اگر به دنبال غذاهای متنوع همراه با مرغ هستید و از غذاهای تکراری خسته شده اید در این مطلب مارا دنبال کنید!
1. پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی
پای مرغ در فر درست میشود. این پای خوش طعم و شکیل، با لایههایی ناصاف از خمیر فیلو تهیه میشود که روی آنها کره آب شده، مالیده شده است.
مواد لازم | |
سیب زمینی مکعبی خرد شده | 225 گرم |
کره | 5 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ بدون پوست و استخوان خرد شده | 175 گرم |
تره فرنگی خرد شده | 1 عدد |
قارچ ورقه شده | 150 گرم |
آرد | 2.5 قاشق غذاخوری |
شیر | 300 میلی لیتر |
خردل | 1 قاشق غذاخوری |
مریم گلی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
خمیر فیلو | 225 گرم |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- سیب زمینی مکعبی خرد شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۵ دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید.
- کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و مرغ خرد شده را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بپزید.
- تره فرنگی و قارچ را افزوده و به مدت ۳ دقیقه بپزید، آنها را مرتب هم بزنید. آرد را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. به تدریج شیر را بیفزایید و به جوش آورید. خردل، مریم گلی و سیب زمینی را به همراه چاشنی افزوده و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
- در همین فاصله، نیمی از ورقههای خمیر فیلو را کف یک ظرف عمیق مخصوص پای پهن کنید. سس را با قاشق داخل ظرف بریزید و با یک ورقه دیگر از خمیر فیلو بپوشانید. با قلموی آشپزی بر روی خمیر، کره بمالید و ورقه دیگری از خمیر روی آن قرار دهید.
- باقیمانده خمیر را رشتهای خرد کرده و بر روی خمیر پای به صورت نامرتب بریزید. با قلموی آشپزخانه کره آب شده را بر روی خمیرهای رشتهای بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند.
- این پای را به صورت داغ سرو کنید.
دستور پخت خوراک مرغ
2. مرغ پخته پنیری
مرغ پنیری یکی دیگر از انواع غذا با مرغ است، غذایی سالم با تلفیقی از مواد اولیه کم چرب و لذیذ که ترکیبی از پنیر و خردل و یک لایه سوخاری برشته است.
مواد لازم | |
شیر کم چرب | 1 قاشق غذاخوری |
خردل | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر چدار کم چرب رنده شده | 60 گرم |
آرد ساده | 3 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ بدون استخوان و پوست | 4 عدد |
دستور تهیه:
- شیر و خردل را درون یک کاسه مخلوط کنید. پنیر را نیز به همراه آرد و پیاز کوهی در یک بشقاب مخلوط نمایید.
- مرغ را درون مخلوط شیر و خردل انداخته، با قلموی مخصوص آشپزخانه همه قسمت های آن را به صورت یکنواخت آغشته سازید.
- سینههای مرغ را داخل مخلوط پنیر انداخته، بغلطانید و فشار دهید تا کاملا مواد به انها بچسبند.
- مرغها را روی سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آنها بپاشید.
- آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شده و هنگامیکه سیخ را درون آن فرو میکنید آب شفاف به بیرون تراوش کند و صورتی رنگ نباشد.
- مرغ را داغ، به همره سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه سرو نمایید.
3 سالاد مرغ اندونزی
سالاد مرغ نیز یکی دیگر از انواع غذا با مرغ پخته است که سس تند بادام زمینی آن را میتوان از یک روز قبل آماده کرده و در یخچال نگه داشت.
مواد لازم | |
سیب زمینی بزرگ خرد شده | 4 عدد |
آناناس تازه مکعبی خرد شده | 300 گرم |
هویج رنده شده | 2 عدد |
جوانه لوبیا | 175 گرم |
پیازچه خرد شده | 100 گرم |
کدوی نواری خرد شده | 1 عدد |
ساقه کرفس نواری خرد شده | 3 عدد |
بادام زمینی بی نمک | 175 گرم |
سینه مرغ پخته و خرد شده | 125 گرم |
کره بادام زمینی | 6 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 6 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 2 قاشق چایخوری |
آبلیموی ترش | 4 قاشق چایخوری |
سویا سس | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل چیلی قرمز خرد شده | 1 عدد |
دستور تهیه:
- سیب زمینیها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
- سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید.
- آناناس، هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، بادام زمینی و تکههای مرغ را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- برای تهیه سس، کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده، به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیفزایید.
- فلفل چیلی قرمز، روغن کنجد و آبلیمو را با مواد ترکیب کنید، خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شوند.
- سالاد را با برشهای لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.
مرغ پنیری رو با دستور شما درست کردم شوهرم خیلی خوشش اومد???
خیلی خوب بود ، اگر امکانش هست بازم دستور غذایی با مرغ رو بزارید
من سالاد مرغ اندونزی رو درست کردم ولی روغن زیتون و ساقه کرفس رو حذف کردم بازم خوشمزه بود