جوجه کباب ایرانی یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاها است که با رعایت نکات خاصی میتوان آن را به بهترین شکل تهیه کرد. در اینجا نکات کلیدی را برای تهیه جوجه کباب به شما معرفی میکنیم.
- 1– موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه: ماست، سس مایونز، زعفران، نمک، فلفل، روغن، پیاز، کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای. (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده.)
- 2– از برشهای بزرگ فلفل دلمهای و پیاز در موادتون حتما استفاده کنید و بعد از به سیخ کشیدن جوجهها، فلفل دلمهای و پیازی رو که داخل مواد بوده به سیخ بکشید و کبابی کنید.
- 3– زعفران رو اصلاً حذف و مقدارش رو کم نکنید، چون مزه اصلی جوجه کباب ایرانی بسته به زعفرون اونه.
- 4– ادویههای دیگه مثل دارچین، سماق، کاری و … رو به موادتون اضافه نکنید چون طعم اصلی رو از بین میبره.
- 5– مقدار آبلیمویی که به مواد اضافه میکنید خیلی زیاد نباشه، چون آبلیموی زیاد باعث سفت شدن جوجه میشه.
- 6– موقع به سیخ کشیدن جوجهها یه فاصله کمی بین هر تکه باید باشه تا بین جوجهها هم حرارت ببینه و پخته بشه.
- 7– جوجهها هرچی بیشتر داخل مواد بمونه خوشمزهتر و بهتر میشه، پس کمتر از 6 ساعت جوجه رو به سیخ نکشید.
- 8– *3الی4 دقیقه قبل از سیخ کشیدن جوجههاتون 2 تا کیوی رو توش رنده کنید.*
- 9– یه سس کرهای آماده کنید و بعد از پخته شدن جوجهها روی اون بریزید.
- 10– تکههای مرغ نباید خیلی بزرگ و یا خیلی کوچیک باشه، در صورتیکه تکهها بزرگ باشه جوجهها مغز پخت نمیشه.
- 11– در هنگام کباب کردن تند تند باد نزنید چون جوجه باید با حرارت ملایم مغز پخت بشه.
- 12– اگر میخواهید جوجهای خوش رنگ داشته باشید 1الی 2 عدد گوجه فرنگی داخل آن رنده کنید.
ارسال دیدگاه