جوجه کباب و نکات آن

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی
Capture 120

 جوجه کباب های ایرانی هم یه سری نکاتی داره که براتون الان میگم. شما هم اگه نکته خاصی به ذهنتون رسید برای ما بفرستید، اینطوری می تونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم.

 

جوجه کباب

جوجه کباب

 

1– موادی که باید جوجه در اون خوابونده بشه بهتره اینها باشه : ماست .. سس مایونز .. زعفرون .. نمک .. فلفل .. روغن .. پیاز .. کمی آبلیمو و فلفل دلمه ای (خیلیها از سس مایونز استفاده نمیکنن ولی اینو بگم که استفاده از سس مایونز در مواد جوجه طعم بسیار خوبی به اون میده .. یک بار امتحان کنید .. البته مقدار سس نباید خیلی زیاد باشه چون در این صورت جوجه ها روی آتیش زود میسوزه )

2- از برش های بزرگ فلفل دلمه ای و پیاز در موادتون حتما استفاده کنید و بعد از به سیخ کشیدن جوجه ها فلفل دلمه ای و پیازی رو هم که داخل مواد بوده به سیخ بکشید و کبابی کنید. ( این نکته رو اگه پیازخور هستید حتما انجامش بدید مطمئنم خوشتون میاد )

3-زعفران رو اصلا حذف و مقدارش رو کم نکنید .. چون مزه اصلی جوجه کباب ایرانی بسته به زعفرون اونه ..

4– ادویه های دیگه مثل دارچین .. سماق .. کاری و .. رو به موادتون اضافه نکنید چون طعم اصلی رو از بین میبره ..

5-مقدار آبلیمویی که به مواد اضافه میکنید خیلی زیاد نباشه .. آبلیموی زیاد باعث سفت شدن جوجه میشه.

جوجه کباب

جوجه کباب

6– موقع به سیخ کشیدن جوجه ها یه فاصله کمی بین هر تکه باید باشه تا بین جوجه ها هم حرارت ببینه و پخته بشه .. پس جوجه ها رو خیلی به هم نچسبونید.

7-جوجه ها هرچی بیشتر داخل مواد بمونه خوشمزه تر و بهتر میشه .. پس این نکته رو حتما در نظر داشته باشید و کمتر از 6 ساعت جوجه رو به سیخ نکشید.

8– *3الی4 دقیقه قبل از سیخ کشیدن جوجه هاتون 2 تا کیوی رو توش رنده کنید نیاید بیشتر از پنچ دقیقه بشه چون کیوی اسید داره و جوجه رو خراب میکنه* یا موقعی که جوجه هاتون رو به سیخ کشیدید یه کیوی رو نصف کنید و روی جوجه ها بکشید جوجه فوق العاده ترد و لذیذ میشه.

9-یه سس کره ای آماده کنید و بعد از پخته شدن جوجه ها روی اون بریزید ( سس شامل کره آب شده + زعفرون + کمی آبلیمو و نمک هست ) تا یه جوجه آبدار و خوشمزه داشته باشید .

10- تکه های مرغ نباید خیلی بزرگ و یا خیلی کوچیک باشه .. در صورتیکه تکه ها بزرگ باشه جوجه ها مغز پخت نمیشه و اگه کوچیک باشه جوجه ها درست به سیخ کشیده نمیشه و زود میسوزه ..

جوجه کباب

جوجه کباب

11-در هنگام کباب کردن تند تند باد نزنید چون جوجه باید با حرارت ملایم مغز پخت بشه .. آتیش خیلی نباید تند و تیز باشه .. آتیش ملایم باید باشه ..

12– اگر میخواهید جوجه ای خوش رنگ داشته باشید 1الی 2 عدد گوجه فرنگی داخل ان رنده کنید فقط موقعه کباب کردن تکه های گوجه رو از روی جوجه ها بردارید تا هنگام حرارت دیدن نسوزند.

 

کیک ارده و کنجد

طرز تهیه کیک ارده و کنجد

پخت مرغ به روش متفاوت

طرز تهیه چیکن لقمه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا