کیک میوه‌ای بدون شکر

پنج‌شنبه 4 آذر 1400 آشپزی

 اگر نمی توانید از وسوسه‌ی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم کیک میوه ای :

  • تخم مرغ زده شده 2 عدد
  • پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
  • کشمش 100 گرم
  • شیر 125 میلی لیتر
  • گیلاس شکری خرد شده 75 گرم
  • خرمای خشک خرد شده 75 گرم
  • برگه زردآلو خرد شده 75 گرم
  • پودر ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
  • آرد معمولی 350 گرم
  • کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
  • آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
  • عسل3 قاشق غذاخوری
کیک

کیک

طرز تهیه کیک میوه ای :

1-قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

2-آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.

3-کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.

4-زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.

5-عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود.

مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.

6-کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد

تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.

7-قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.

میرزا قاسمی

مرغ کبابی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا