اگر نمی توانید از وسوسهی خوردن کیک رهایی یابید و از طرف دیگر نگران چاقی و قند خون هستید، ما به شما این کیک میوه ای بدون شکر را پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم کیک میوه ای :
- تخم مرغ زده شده 2 عدد
- پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
- کشمش 100 گرم
- شیر 125 میلی لیتر
- گیلاس شکری خرد شده 75 گرم
- خرمای خشک خرد شده 75 گرم
- برگه زردآلو خرد شده 75 گرم
- پودر ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- آرد معمولی 350 گرم
- کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
- آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
- عسل3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک میوه ای :
1-قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2-آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
3-کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
4-زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.
5-عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود.
مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.
6-کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد
تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
7-قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.
ارسال دیدگاه