طرز تهیه کیک مذاب
کیک مذاب یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و جذابی است که امروزه بسیار ترند شده است. شما می توانید این کیک جذاب و هوس انگیز را در منزل خود نیز تهیه کنید
نکته ای که در خصوص این کیک باید بدانید آن است که مایه مذاب روی کیک برای آن که به خوبی عمل کند و از کیک سرازیر شود دارای فوت و فن و نکاتی است که در صورت رعایت آن ها یک کیک مذاب فوق العاده تهیه کرده اید.
مواد لازم کیک مذاب:
– 100 گرم شکلات تلخ، خرد شده
100 گرم کره نرم، در دمای اتاق
شکر قهوه ای 180 گرم
– 50 گرم آرد
3 عدد تخم مرغ در دمای اتاق
– 1 قاشق غذاخوری وانیل
1 فنجان بستنی وانیلی (برای تزئین)
مواد مذاب روی کیک:
آرد ۲ ق غ
شکر ۸ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
شیر ۲ لیوان
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
طرز تهیه کیک مذاب
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
ظروف کوچک پخت را آماده کرده و با کمی کره چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.
کره و شکلات خرد شده را بصورت بن ماری حرارت دهید تا نرم شود و مخلوط یکدست شود، هم بزنید تا یکدست شود سپس 10 دقیقه بگذارید تا خنک شود.
شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا مخلوط یکدست و یکدست شود سپس آرد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
شکلات و کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق کمی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مخلوط را در ظروف چرب شده پخش کنید.
داخل سینی کمی آب بریزید و سینی را به مدت 12 دقیقه در فر قرار دهید.
سینی را از فر خارج کرده و با یک چاقوی نازک در هر بشقاب بردارید تا چرخاندن بشقاب راحت تر شود.
ظرف ها را در بشقاب های سرو برگردانید و با خامه تزیین کنید و داغ سرو کنید.
در این فاصله مواد مذاب روی کیکمون رو درست میکنیم.
ابتدا شکر و آرد و پودر کاکائو و وانیل را با هم مخلوط کرده و شیر را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست شود بعد روی حرارت ملایم میزاریم و هم میزنیم تا موادمون غلیظ بشه وقتی مواد تقریبا جوش اومد و به غلظت فرنی رسید شکلات رو به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا ذوب و یکدست بشه بعد از روی حرارت برداشته و مدام هم میزنیم تا از داغی بیافته و رویه نبنده.
بعد که کیک اماده شد و از قالب خارج کردیم اجازه میدیم کمی خنک بشه و مواد ولرم رو وسط کیکی که هنوز گرمه میریزیم تا مواد مذاب به خورد کیک بره و کیکمون رو خوشمزه تر کنه.
این کیک رو هم می تونید گرم سرو کنید هم بزارید خنک بشه که اینجوری مواد مذاب هم خنک تر و غلیظ تر میشه.
نوش جان
ارسال دیدگاه