کیک فرانسوی

یکشنبه 14 آذر 1400 آشپزی

کیک فرانسوی

در این مطلب طرز تهیه کیک فرانسوی خوشمزه را برایتان آورده ایم.

مواد لازم

 

  • کیک اسفنجی 4 تخم مرغی (در قالب 23 سانتیمتری): 1 عدد
  • شکر: 80 گرم
  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  •  کره: 60 گرم
  • شیر: دو و یک چهارم پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • توت فرنگی: حدود 500 گرم
  • خامه (فرم گرفته): 300 گرم
  • فروتفیل توت فرنگی: یک دوم پیمانه
کیک فرانسوی

کیک فرانسوی

طرز تهیه:

1. کیک اسفنجی آماده را از قالب جدا  کرده و دو لایه کنید یکی از لایه ها را کف قالب کمربندی 23 سانتی متری بگذارید دور قالب ورق استات گذاشته توت فرنگی ها را دیواره قالب بچینید، کرم خنک شده را روی کیک بریزید و کمی به طرف دیواره حرکت دهید تا روی توت فرنگی ها را پوشانده و در عین حال توت فرنگی ها فیکس شود.

2. روی کرم را کمی توت فرنگی خرد شده بپاشید و سپس روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید. در این مرحله دقت کنید ارتفاع خامه بیشتر از ارتفاع توت فرنگی نباشد لایه بعدی کیک را روی خامه بگذارید و روی آن را یک لایه نازک خامه بکشید، کیک را حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید سپس فروتفیل توت فرنگی را روی خامه پخش کرده و با توت فرنگی تزیین کنید.

طرز تهیه کرم:

1. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید. نشاسته ذرت و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

2. یک چهارم پیمانه شیر سرد را به مواد اضافه کنید بقیه شیر را داغ کرده و به مواد کرم بیفزایید، سپس روی شعله گذاشته و با حرارت متوسط مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود سپس از روی شعله برداشته و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود ظرف کرم را عوض کرده روی آن را با نایلون پوشانده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن وانیل را نیز اضافه کنید.

نکته:

1.برای تمیزی کار می توانید مایه کیک اسفنجی را بین دو قالب 23 سانتی متری تقسیم کنید و حدود نیم ساعت در فر بپزید. در این صورت نیازی به لایه کردن کیکی نیست.

2. برای وسط  کیک از میوه های قرمز مثل آلبالو و گیلاس می توانید استفاده کنید.

 

کوکی شطرنجی

کاپ کیک کاپوچینو

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا