کاپ کیک نارگیل و شکلات

شنبه 27 آذر 1400 آشپزی
کیک نارگیل و شکلات

کاپ کیک نارگیل و شکلات، دو طعم دلپذیر کاکائو و نارگیل را با هم ترکیب می‌کند و نتیجه حاصل فوق‌العاده است.

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

میزان سرو: 6 تا 8 نفر

مواد لازم کاپ کیک نارگیل و شکلات:

 

  • روغن مایع: 120 گرم
  • شکر: 175 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • واینل: یک چهارم ق چ
  • پودر نارگیل: 100 گرم
  • آرد: 230 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • پودر کاکائو: 20 گرم
  • ماست خامه ای: 2 ق س
  • آب گرم: 1 پیمانه

مواد لازم کرم نوتلا:

 

  • کره: 2 ق س
  • پودر قند: 3 ق س
  • نوتلا: 3 ق س
  • خامه صبحانه: یک ق س
 کاپ کیک نارگیل شکلاتی

طرز تهیه:

تخم مرغ ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود سپس روغن مایع و وانیل را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود، ماست خامه ای را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس همزن را خاموش کنید.

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب به همراه آب افزوده و با لیسک هم بزنید در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را داخل قالب های کاپ کیکی که کاغذ انداخته اید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدود 45 دقیقه قرار داده تا پخته شود.

سپس روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

کرم نوتلا را داخل قیف با ماسوره شکوفه بزرگ ریخته و روی کاپ کیک ها را تزیین کنید.

کیک نارگیل و شکلات

کیک نارگیل و شکلات

طرز تهیه کرم نوتلا:

کره نرم و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا مخلوط شده و کرمی و سبک شود. سپس خامه صبحانه و نوتلا را افزوده و هم بزنید تا کرمی یکدست شود. کرم را به مدت حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شده و قابل ماسوره زدن شود سپس داخل قیف ریخته و ماسوره بزنید.

نکته:
این کاپ کیک را بدون کرم نیز می توانید سرو کنید.

 

طرز تهیه ژله با کرِم هلو

تیمپانو لازانیا

تیمپانو لازانیا

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا