پیتزا چیکن آلفردو

سه‌شنبه 25 مرداد 1401 آشپزی
پیتزا مرغ و قارچ

 

پیتزا چیکن آلفردو

پیتزا ازفست فودهای خوشمزه و لذیذمی باشد که در همه جای دنیا طرفدار دارد. ما میخواهیم در اینجا روش پخت پیتزا آلفردو به شیوه خانگی رابرای شما عزیزان بگذاریم

پیتزا چیکن آلفردو یکی از پیتزا های بینظیر و خوش مزه و لذیذ است که می توانید آن را خیلی راحت و سریع آماده کنید که با سس آلفردو و گوشت سینه مرغ تهیه می شود  با طرز تهیه  این پیتزای خوشمزه با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان همرا باشید

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا آلفردو

  • فیله مرغ ۲ عدد
  • قارچ ۳ عدد
  • خمیر آماده پیتزا ۱ عدد
  • فلفل دلمه سبز ۱/۲ عدد
  • زیتون سیاه یا سبز اسلایس شده ۱/۲ پیمانه
  • پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
  • آویشن به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • جوز هندی:1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

  • خامه ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • پنیر پارمسان ۱/۲ پیمانه
  • کره ۳ ق غذا خوری
  • سیر ۱ حبه
  • نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه  خمیر پیتزا

  • آرد:  500 گرم به اضافه 4 قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر:1 قاشق غذاخوری
  • نمک : 3 قاشق غذا خوری
  • آب ولرم: 375 میلی لیتر
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو:

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو:

 

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو:

اول خمیر پیتزا را تهیه کنید:

به این صورت که در یک ظرف مناسب مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم  و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و در ظرف را ببندید و  10 دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید.

در ظرف بزرگ آرد نمک را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون، بقیه آب گرم و مایه خمیر به عمل آمده را به تدریج به آرد اضافه کنید و بادست  هم بزنید. وقتی خمیر جمع شد

خمیر را به مدت 10 دقیقه روی میز کار که کمی آرد بپاشید و مقداری آرد به دست خود بزنید  ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید سپس خمیر را درون ظرف چرب شده قرار دهید و روی آن را پوشانده  تا یک ساعت  استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود .

حال سراغ مواد پیتزا می رویم:

وفتی خمیر در حال استراحت است سینه مرغ را به نوارهای باریکی برش داده و با نمک و فلفل و  جوز هندی پودر آویشن  آن را مزه دار کرده در ظرف سر داربگذارید به مدت ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

پیاز را بشورید و نگینی خورد کنید و با یک قاشق کره یا روغن زیتون سرخ کنید، مرغ را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهیدتا بپزد.و کنار بگذارید.

قارج ها را ورقه خرد کنید  و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید و کنار بگذارید

 

 حال وقت درست کردن سس آلفردو  است:

سیر را رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید سپس 3 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کرده و کمی آرد را تفت داده   خامه و شیر  ونمک و فلفل و جوز هندی، آویشن، را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ملایم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.  پنیر موازارلا و  پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید. وقتی سس غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

برای پخت پیتزا فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و یک کاسه آب در کف فر قرار دهید.

بعد از آماده شدن خمیر، مقدار کمی آرد روی میز کار بپاشید و خمیر را از کاسه خارج کرده و ورز دهید تا  هوای خمیر خارج شود . خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.و هر قسمت را به قطر 30 سانتی متر باز کنید و روی سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. هر قسمت خمیر باز شده را روی سینی فر  قرار دهید . روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید که خمیر خیلی باد نکند. سپس خمیر را به مدت 7 دقیقه در فر بپزد.

نان پیتزا را از فر خارج کنید و روی خمیر را کمی پنیر پیتزا ریخته.  سینه مرغ پخته شده ، قارچ، برگ های ریحان و زیتون حلقه شده را روی نان پیتزا ریخته و سس آلفردوی غلیظ را روی سطح پیتزا پخش کنید. مجددا سینی را در فر قرار دهید تا حدود 8 دقیقه پیتزا بپزد.

 

momos

موموس /طرز تهیه موموس مرغ ژاپنی

لازانیا کدوی خامه ای

لازانیا کدوی خامه ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا