طرز تهیه لازانیا سبزیجات

دوشنبه 24 مرداد 1401 آشپزی
لازانیا سبزیجات

لازانیا سبزیجات

لازانیای گیاهی آسان ما را با استفاده از تعداد انگشت شماری مواد تشکیل دهید. می توانید از سس گوجه فرنگی آماده و سس سفید استفاده کنید یا سس ها را به صورت دسته جمعی بپزید و فریز کنید

طرز تهیه لازانیا سبزیجات

طرز تهیه لازانیا سبزیجات

مواد لازم لازانیا سبزیجات

3 فلفل قرمز، به تکه های درشت خرد شده
2 عدد بادمجان، به ضخامت ½ سانتی متر برش داده شده است
8 قاشق غذاخوری روغن زیتون، به علاوه اضافی برای ظرف
ورقه لازانیا 300 گرم
125 گرم موزارلا
یک مشت گوجه گیلاسی، نصف شده

برای سس گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد پیاز، ریز خرد شده
2 حبه سیر، ورقه شده
1 هویج، تقریباً خرد شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قوطی 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
1 دسته ریحان، برگ های چیده شده

برای سس سفید

کره 85 گرم
85 گرم آرد ساده
شیر 750 میلی لیتر

طرز تهیه لازانیا سبزیجات

طرز تهیه لازانیا سبزیجات

روش پخت لازانیا سبزیجات

 

برای تهیه سس گوجه فرنگی، روغن زیتون را در قابلمه ای گرم کنید. پیاز، سیر و هویج را اضافه کنید. 5-7 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شود. حرارت را کمی زیاد کنید و پوره گوجه فرنگی را هم بزنید. به مدت 1 دقیقه بپزید، شراب سفید را در آن بریزید، سپس به مدت 5 دقیقه بپزید تا دو سوم کاهش یابد. روی گوجه فرنگی های و برگ های ریحان را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید سپس به مدت 20 دقیقه بجوشانید. بگذارید خنک شود سپس در غذاساز هم بزنید. تا سه روز در یخچال یا به مدت سه ماه در یخچال نگهداری می شود.

برای تهیه سس سفید، کره را در قابلمه ذوب کرده، آرد معمولی را با آن مخلوط کنید، سپس به مدت 2 دقیقه بپزید. شیر را به آرامی داخل آن بریزید، سپس آن را به جوش بیاورید و هم بزنید. حرارت را کم کنید، سپس بپزید تا سس شروع به غلیظ شدن کند و پشت یک قاشق چوبی را بپوشاند. تا سه روز در یخچال یا به مدت سه ماه در یخچال نگهداری می شود.

فر را با دمای 200/180 درجه سانتیگراد فن/گاز 6 گرم کنید. دو سینی فر بزرگ را کمی روغن بزنید و فلفل و بادمجان ها را اضافه کنید. با روغن زیتون بریزید، خوب مزه دار کنید، سپس به مدت 25 دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

فر را روی 180 درجه سانتیگراد/160 درجه سانتیگراد فن/گاز کاهش دهید. 4. ظرف 30×20 سانتیمتری ضد فر را کمی روغن بزنید. یک لایه از سبزیجات را کف آن بچینید، سپس روی یک سوم سس گوجه فرنگی بریزید. روی آن را با یک لایه ورقه لازانیا ریخته، سپس روی یک چهارم سس سفید بریزید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا سه لایه پاستا داشته باشید.

سس سفید باقیمانده را با قاشق روی پاستا بریزید، مطمئن شوید که تمام سطح آن پوشیده شده است، سپس روی موزارلا و گوجه گیلاسی بپاشید. 45 دقیقه بپزید تا حباب و طلایی شود.

 

لازانیا کدوی خامه ای

لازانیا کدوی خامه ای

halva tafy

حلوا / طرز تهیه حلوا تافی عربی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا