پیتزای پنیر نیویورکی

یکشنبه 7 آذر 1400 آشپزی

پیتزای پنیر نیویورکی

 

 

مواد لازم جهت تهیه پیتزای پنیر نیویورکی

 

خمیر پیتزا

 

 

به میزان لازم

 

 

سس مخصوص پیتزا

 

 

1/4 پیمانه

 

 

پنیر موزارلا

 

 

200 گرم

 

طرز تهیه پیتزای پنیر نیویورکی

  1. فر را روی درجه حرارت 200 درجه سانتی‌گراد
    تنظیم کنید.
  2. خمیر پیتزا را مطابق دستورهای پیشین
    تهیه نمایید.
  3. خمیر را به صورت دایره‌ای روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و با 1/4 پیمانه
    سس مخصوص پیتزا پوشش دهید.

خمیر را به صورت دایره‌ای روی سطح آرد پاشی شده باز کنید

  1. در نهایت سطح پیتزا را با یک لایه پنیر
    موزارلا بپوشانید و در فر که از قبل کاملا گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه پیتزای پنیر نیویورکی - پنیر موزارلا - خمیر پیتزا - سس مخصوص پیتزا

مواد لازم جهت تهیه سس مخصوص پیتزا

 

گوجه

 

 

500 گرم

 

 

رب گوجه

 

 

150 گرم

 

 

سیر

 

 

3 حبه

 

 

روغن زیتون

 

 

1/4 پیمانه

 

 

نمک

 

 

1/2 قاشق‌ چا‌ی‌خوری

 

 

فلفل سیاه

 

 

1 قاشق‌ چای‌خوری

 

 

پونه کوهی خشک‌شده

 

 

1 قاشق‌ غذا‌خوری

 

 

ریحان خشک‌شده

 

 

1 قاشق‌ غذا‌خوری

 

 

آویشن

 

 

1 قاشق‌ غذا‌خوری

 

 

عسل یا شکر

 

 

1 قاشق‌چای‌خوری

 

 

فلفل قرمز خرد‌شده

 

 

1 پینچ

 

طرز تهیه سس مخصوص پیتزا

  1. ابتدا گوجه‌ها را شسته و به دو نیم تقسیم نمایید و داخل قابلمه ریخته، با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملا له شوند.
  2. گوجه‌ها را از صافی رد کنید.
  3. در ظرف دیگری سیر را به همراه روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقه‌ای می‌باشد.)
  4. سپس گوجه‌های از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی، ادویه‌جات و عسل یا شکر را به کمک گوشت‌کوب برقی و یا مخلوط‌کن میکس کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.
  5. در این مرحله مخلوط بدست آمده را به ظرف پخت منتقل نمایید و مخلوط را به جوش آورید.
  6. سپس حدود 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا زمانی که اصطلاحا سس قوام آید و 1/4 از حجم آن کمتر شود.

طرز تهیه پیتزای پنیر نیویورکی - پنیر موزارلا - خمیر پیتزا - سس مخصوص پیتزا

طریقه کنسرو کردن سس گوجه مخصوص پیتزا

  1. شیشه‌های مورد نظر برای کنسرو کردن را
    به خوبی شسته و یک حوله ضخیم کف یک قابلمه جا‌دار قرار دهید و شیشه‌ها را روی آن
    قرار دهید و یک دستمال یا حوله بین شیشه‌ها بگذارید تا به هنگام جوشیدن شیشه‌ها با
    یکدیگر تماس نداشته باشند. قابلمه را از آب‌سرد پر کنید، به طوری که سطح شیشه‌ها
    پوشیده از آب باشد. سپس به مدت 30 دقیقه با حرارت متوسط اجازه جوشیدن به آن‌ دهید.
  2. پس از 30 دقیقه، شعله را خاموش کنید و
    اجازه دهید تا شیشه‌‌ها خنک شوند.
  3. شیشه‌ها را با کوچکترین تماس دست به یک
    حوله تمیز منتقل نمایید و به صورت وارونه قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  4. در این مرحله می‌توانید شیشه‌ها را از
    سس مخصوص پر کنید. توجه داشته باشید که کمی از سر شیشه‌ها باید خالی باشد.
  5. در این مرحله پس از بستن درب شیشه‌ها،
    به مدت 30 دقیقه با آب بجوشانید و پس از خنک‌شدن به یخچال منتقل نمایید.

گروه آشپزی ستاره

منبع : سایت ستاره

دستور تهیه انواع غذا با پنیر پیتزا

انواع غذا با پنیر پیتزا

تهیه پیتزا آفریکانو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا