لازانیا مکزیکی

شنبه 6 آذر 1400 آشپزی

برای تهیه این لازانیا به جای ورقه‌های لازانیا از نان ترتیلا استفاده می شه. می تونید اون رو با گوشت هم بپزید.

مواد لازم لازانیا:

 

  •     روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  •     سینه مرغ ۹۰۰ گرم
  •     نمک به میزان لازم
  •     پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری
  •     پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
  •     پیاز قرمز ۱/۲ عدد
  •     کنسرو لوبیا سیاه ۴۲۵ گرم
  •     گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
  •     ذرت ۱ پیمانه
  •     نان ترتیلا ۸ عدد
  •     پنیر چدار دو و نیم پیمانه
  •     پیازچه ۲ عدد

 

لازانیای مکزیکی

لازانیا

آماده کردن مواد برای تهیه لازانیای مکزیکی:

1.  گوشت مرغ رو چرخ کنید.

2.  پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید.

3. کنسرو لوبیا رو آبکش کنید.

4. گوجه‌ها رو روی گاز یا در فر کبابی کنید. پوستشون رو جدا کنید و اون ها رو پوره کنید.

5.  پنیر چدار رو رنده کنید.

6.  پیازچه رو ریز خرد کنید.

7.  برای اینکه راحت‌تر کار کنید، نان‌های ترتیلا رو نصف و یا ۴ قسمت کنید.

 

طرز تهیه:

1. از قبل فر رو با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2.ماهیتابه بزرگی رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و دو بار در ماهیتابه بچرخونید.

3. مرغ رو اضافه کنید. کمی نمک، پودر فلفل چیلی، زیره و پیاز رو هم اضافه کنید. مواد رو برای حدود ۵ دقیقه تا قهوه‌ای بشه، تفت بدین.

4. پوره گوجه‌های کبابی، لوبیا و ذرت رو اضافه کنید و بذارید تا برای ۲ تا ۳ دقیقه گرم بشن. به اون‌ها قدری نمک بزنید.

5. قالب کم‌عمقی رو با بقیه روغن چرب کنید. لازانیا رو به ترتیب ترکیب مرغ و لوبیا، نان تردیلا و بعد پنیر بچینید. همین ترتیب رو تکرار کنید.

6. لازانیا رو برای حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا پنیر قهوه‌ای رنگ بشه و حباب بزنه، بپزید. پیازچه رو روی لازانیا بپاشید و اون رو سرو کنید.

 

تهیه پیتزا آفریکانو

املت دریایی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا