نحوه پخت کیک زردآلو

پنج‌شنبه 21 بهمن 1400 آشپزی
دستور پخت کیک زردآلو خوشمزه

نحوه پخت کیک زردآلو

کیک زردآلو , مایه کیک آماده شده را درون قالب روی مواد بریزید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزید.

مواد مورد نیاز کیک زردآلو 


آرد
(الک شده): ۲۲۵ گرم

کره: ۱۲۵ گرم
شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ ق چمواد مورد نیاز رویهقیسی: یک دوم پیمانه
کره: ۶۰ گرم
شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
گردو (خردشده): یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیک زردآلو - آموزش آشپزی در مجله اینترنتی خرید ناب

طرز تهیه کیک زردآلو

    • ۱٫ قالب گرد میان تهی به قطر ۲۰ سانتی متر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی پهن کنید.
    • ۲٫ برای تهیه رویه؛ کره و شکر قهوه ای را داخل ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
    • سپس آن را درون قالب بریزید. بعد قیسی و گردو را روی آن بریزید.
    • ۳٫ کره و شکر قهوه ای را درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
    • سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و مجدد هم بزنید.
    • آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و الک کنید.
    • سپس آن را همراه با شیر به تدریج به مایه کیک بیفزایید و هم بزنید.

انواع دسر با هلو

 پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

دستور تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا