دستور پخت لوف مرغ (مرغ قالبی)

شنبه 29 دی 1397 آشپزی
نحوه پخت لوف مرغ (مرغ قالبی)

مواد لازم برای تهیه لوف مرغ

۲ الی ۳ عدد سینه مرغ حدود ۶۰۰ گرم
۳ عدد فلفل قرمز
۴ عدد فلفل سبز
۱/۲ پیمانه آرد نان
۱/۲ پیمانه شیر
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱/۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۲ عدد پیاز
۴ الی ۵ قاشق غذاخوری سس کچاپ
۱/۲ قاشق چایخوری آویشن
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه لوف مرغ (مرغ قالبی)
مراحل تهیه لوف مرغ

برای تهیه لوف مرغ ابتدا باید مرغ رو یا چرخ کنیم یا داخل غذاساز بریزیم تا کاملا ریز ریز و نرم و یکنواخت بشه.

حالا داخل یک کاسه بزرگ پیازایی که داریم رو رنده میکنیم. احتیاجی به گرفتن آب پیاز نیست.

همه‌ی مواد بجز سس کچاپ رو به پیاز رنده شده اضافه کنین.
حالا مواد رو خوب ورز بدین تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.

کف قالبتون رو چرب کنین و بعد مایه لوف مرغ رو داخل قالب بذارین و فشار بدین و سطحش رو صاف کنین.

در نهایت سس کچاپ رو به صورت یکنواخت روی سطخ مایه پخش کنین و قالب رو برای حدود سه ربع الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردین بذارین تا مرغ خوب بپزه و مزه‌ها به خورد هم برن.
حالا لوف مرغ لذیذ شما حاضره … نوش جان
طرز تهیه لوف مرغ (مرغ قالبی)
منبع:پارسینه

نحوه پخت جوجه کباب در فر

دستور پخت کوکو نخود فرنگی

دستور پخت کوکو نخود فرنگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا