كباب ياكيتوری

یکشنبه 21 آذر 1400 آشپزی

تکه‌های مرغ بر سیخ‌هایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته می‌شوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغال‌ها بیشتر بوده و در دمای پایین‌تری می‌سوزد در نتیجه دود تولید نمی‌کند). کباب یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته می‌شود و معمولا از گوشت مرغ تهیه می‌شود.

 

 

مواد لازم برای 4 نفر كباب ياكيتوری

  • سينه يا ران مرغ خرد كرده 800 گرم
  • سس سويا غليظ  6 قاشق سوپخوري
  • شكر 2 قاشق سوپخوري
  • زنجفيل رنده كرده  1 قاشق سوپخوري
  • پياز خرد كرده 300 گرم
  • مايونز 150 گرم
  • پودر خردل 1 قاشق چايخوري
  • نمك به ميزان لازم
  • بادمجان كبابی كرده 4 عدد
كباب ياكيتوری

كباب ياكيتوری

طرز تهیه كباب ياكيتوری: 

1. مرغ، سس سويا، شكر، زنجفيل، پياز، مايونز، پودر خردل و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.

2.آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را به مدت 3 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا تكه‌هاي مرغ را به سيخ بكشيد و در تابه يا گريل كباب را بپزيد.

3.اينك آن را همراه با بادمجان كبابی در ظرف مناسب پذيرائی قرار دهيد و در صورت دلخواه با كاهو و نخود فرنگی بيارائيد.

4.یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کباب‌های اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه می‌شود.

 

تهیه خمیر و سس پیتزا

چربی سوزی با نوشیدنی ساده

زنجبیل و لاغری

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا