نحوه پخت حليم بادمجون

شنبه 11 اسفند 1397 آشپزی
طرز پخت حليم بادمجون

 

مواد لازم

▪️گوشت گردن يا سردست ٤٠٠ گرم
▪️عدس ١٥٠ گرم
▪️بادمجون ٥ عدد
▪️کشک ١ ليوان
▪️پیاز ٢ عدد متوسط
▪️گردو، سیر سرخ کرده ، نعناع داغ، كشك زعفروني به ميزان لازم(براي تزئين)
▪️فلفل، زردچوبه، نمك به ميزان لازم

طرز تهیه:

گوشت رو با پیاز خرد شده کمی سرخ کنید، زرد چوبه ، نمك ، فلفل سياه اضافه كنين و دو تا سه ليوان آب ولرم بريزين و روي حرارت كم اجازه بدين گوشت كاملا پخته بشه( حدودا ٣ ساعت)وقتي كه گوشت پخته شد از قابلمه بيرون بيارين و اجازه بدين خنك بشه و ريش ريش كنين، توي اين مرحله عدس رو به آب گوشت اضافه كنين تا بپزه و در همين حين بادمجونا رو سرخ کنید و بعد از پختن عدس بهش اضافه كنين و نمك و فلفل بزنيدبا گوشت كوب مواد رو بكوبيد ، گوشت رو اضافه كنين و در آخر کشک بريزين ، و به دلخواه تزيين كنين

 

نحوه پخت شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز

نحوه پخت شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز

دو دستور پخت کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

دو دستور پخت کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا