مواد لازم
▪️گوشت گردن يا سردست ٤٠٠ گرم
▪️عدس ١٥٠ گرم
▪️بادمجون ٥ عدد
▪️کشک ١ ليوان
▪️پیاز ٢ عدد متوسط
▪️گردو، سیر سرخ کرده ، نعناع داغ، كشك زعفروني به ميزان لازم(براي تزئين)
▪️فلفل، زردچوبه، نمك به ميزان لازم
طرز تهیه:
گوشت رو با پیاز خرد شده کمی سرخ کنید، زرد چوبه ، نمك ، فلفل سياه اضافه كنين و دو تا سه ليوان آب ولرم بريزين و روي حرارت كم اجازه بدين گوشت كاملا پخته بشه( حدودا ٣ ساعت)وقتي كه گوشت پخته شد از قابلمه بيرون بيارين و اجازه بدين خنك بشه و ريش ريش كنين، توي اين مرحله عدس رو به آب گوشت اضافه كنين تا بپزه و در همين حين بادمجونا رو سرخ کنید و بعد از پختن عدس بهش اضافه كنين و نمك و فلفل بزنيدبا گوشت كوب مواد رو بكوبيد ، گوشت رو اضافه كنين و در آخر کشک بريزين ، و به دلخواه تزيين كنين
ارسال دیدگاه