پنکیک ژاپنی
پنکیک ژاپنی یا دورایاکی نوعی پنکیک شیرین است که با کرم شیرین دانه آزوکی (آنکو) پر می شود. این یک میان وعده یا دسر محبوب در ژاپن است و به راحتی در خانه قابل تهیه است.
مواد لازم برای تهیه دورایاکی
تخم مرغ: 4 عدد
شکر: 140 گرم
عسل :2 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 160 گرم
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
آب سرد: 1 قاشق غذاخوری
روغن یا کره :به میزان لازم
کرم شکلات: به میزان لازم
طرز تهیه پنکیک ژاپنی (دورایاکی)
دورایاکی یا پنکیک ژاپنی یک شیرینی لذیذ ژاپنی است که بین مردم ژاپن از کودک تا بزرگسال بسیار محبوب است. دو تکه پنکیک است که میان آن با «آنکو» یا رب لوبیا قرمز شیرین پر شده، آماده . البته به جای استفاده از آنکو از کرم شکلات یا کرم کاستارد نیز برای پر کردن بین پنکیکها استفاده میشود.
در کاسهای مناسب و بزرگ تخممرغها را به همراه شکر و عسل بریزید و با هم زن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست و صاف شود.
بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس آنها را 2 تا 3 بار الک کنید و کم کم به تخممرغ های زده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید
روی کاسه را سلفون کشیده و مدت 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
پس از گذشت 15 دقیقه مایه پنکیک باید صاف، یکدست و کشدار باشد.
یک قاشق غذاخوری آب را به مواد پنکیک اضافه کنید و هم بزنید. اگر مایهی بدست آمده کمی سفت بود یک قاشق دیگر آب اضافه کنید.
یک تابه تفلون برای پختن پنکیکها انتخاب کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس کف تابه را با مقدار کمی روغن یا کره چرب کنید. سپس توسط یک پارچه تمیز روغن کف تابه را کاملا تمیز کنید. این کار باعث میشود پنکیک پس از پختن رنگ قهوهای یکدستی داشته باشد.
مقدار مناسبی از مایه پنکیک را درون تابه ریخته و اجازه دهید تا یک طرف آن کاملا طلایی رنگ شود و سپس آن را برگردانید.
اجازه دهید پنکیکهای آماده شده کمی سرد شوند سپس با کرم شکلاتی پر کنید. بهتر است برای اینکه دورایاکی شما شکل مناسبی داشته باشد، کرم شکلات را میان دو پنکیکها بریزید.
ارسال دیدگاه