طرز تهیه پلو مکزیکی

پنج‌شنبه 24 تیر 1400 آشپزی

پلو مکزیکی یکی از غذا های معروف کشور مکزیک است اگر بخواهیم یک غذای خوشمزه و پر ادویه که به ذائقه ما ایرانی ها نزدیک است معرفی کنیم قطعا آن پلو مکزیکی است.پلو مکزیکی با رنگ قرمز و طعم تند و تیزی که دارد روش طبخی جدید برای برنج است و معمولا بعنوان دورچین در کنار غذاهای مرغ و گوشت استفاده می شود.البته این پلومکزیکی به تنهایی نیز خوشمزه است. اگر طرفدار غذاهای تند هستید این پلو را از دست ندهید.

مواد لازم:

  •     گوجه رنده یا خرد شده 4 عدد متوسط
  •     پیاز خرد شده 1 عدد کوچک
  •     برنج 2 پیمانه
  •     روغن گیاهی 1/3 فنجان
  •     سیر رنده شده 2 حبه
  •     آب مرغ 4 فنجان
  •     رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
  •     نمک 1 قاشق چایخوری
  •     پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

برنج را حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب و نمک بخیسانید. بهتر است گوجه و پیاز خرد شده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بزنید تا بافتی پوره مانند و یکدست پیدا کند.

روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید 1-2 دقیقه روغن داغ شود. چند دانه برنج داخل روغن بیندازید، اگر جلز و لز کرد یعنی روغن به اندازه کافی داغ شده است. برنج را داخل روغن داغ شده بریزید و حدود 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ برنج تیره شود. حرارت را کم کنید و سیر رنده شده را اضافه کنید. 1-2 دقیقه دیگر برنج را با سیر تفت دهید. پوره گوجه و پیاز، آب مرغ ، رب گوجه، نمک و فلفل قرمز را به برنج اضافه کنید و ترکیب کنید.

کیک اسفنجی

وقتی آب مرغ به جوش آمد حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و پلوی مکزیکی را حدود 30 الی 40 دقیقه ( بسته به نوع برنج) دم کنید. پلو مکزیکی را می توانید در فر نیز دم کنید. در اینصورت بعد از بجوش آمدن آب مرغ، در قابلمه رابگذارید و نیم ساعت در فر با دمای 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

کینوا

کینوا / طرز تهیه چند صبحانه مقوی وخوشمزه با کینوا

طرز تهیه مافین هات داگ

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا