طرز تهیه پای شپرد

پنج‌شنبه 1 مهر 1400 آشپزی
طرز تهیه پای شپرد

روش پخت پای شپرد

با طرز تهیه پای شپرد با ما همراه باشید .

مواد لازم برای لایه گوشتی:
  • یک قاشق غذاخوری روغن
  • ۷۰۰ گرم گوشت گوسفند یا گوساله چرخ شده
  • ۲ حبه سیر خردشده
  • یک عدد پیاز بزرگ خردشده
  • ۳ قاشق غذاخوری سس ورچسترشایر
  • ۱ پیمانه آب گوشت
  • ۲ پیمانه مخلوط نخودفرنگی، هویج و ذرت
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
مواد لازم برای لایه سیب زمینی:
  • ۹۰۰ گرم سیب زمینی
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ پیمانه شیر
  • یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خردشده تازه

طرز تهیه پای شپرد

روغن را در یک ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و اجازه دهید 6 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود بپزد، خوب بهم بزنیدش تا از هم باز شود.

پیاز، شلغم، هویج، رزماری و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند به پختن ادامه دهید، محتویات را مرتب به هم بزنید.

آب گوشت و آرد را با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب آب گوشت و آرد را به ماهی تابه اضافه کنید و آن را به جوش بیاورد. حرارت را تا مقدار متوسط کاهش دهید و اجازه دهید 4 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. نخود فرنگی، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

پوره سیب زمینی را در یک ظرف مخصوص مایکروفر قرار دهید، روی آن سلفون بکشید و 6 دقیقه با آخرین درجه آن را حرارت دهید. به سیب زمینی ها شیر اضافه کنید و خوب آن را به هم بزنید.

پوره سیب زمینی را بین 4 کاسه تقسیم کنید و روی هر کدام به اندازه مساوی، میکس گوشتی که در ماهی تابه درست کردید را اضافه کنید.

طرز تهیه اسپاگتی با کوفته مرغ

پای شپرد ؛ پای گوشت و سیب زمینی

پای شپرد یک غذای راحت و خوشمزه است که در ساده‌ترین حالت از گوشت خردشده و پیاز در لایه پایین و سیب زمینی له شده در لایه بالا تشکیل شده که در فر پخته و طلایی می‌شود.
این غذا برای ناهار یا شام خانوادگی مناسب است. شپرد پای توسط روستاییان در سال ۱۷۰۰ به عنوان راهی برای استفاده از باقی مانده گوشت گوساله کباب شده اختراع شد. در دستور کنونی این پای به جای گوشت گوساله از گوشت گوسفند چرخ شده استفاده می‌شود. یکی از مواد مخفی شپرد پای، سس ورچسترشایر است که تقریبا همان زمان اختراع شد.

اطلاعات تغذیه ای پای شپرد

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده می باشد هر وعده از این غذا معادل است با یک دوم فنجان سیب زمینی و حدود یک فنجان میکس گوشت چرخ کرده.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

  • کالری: 325
  • چربی در یک وعده: 11.2 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 3.6 گرم
  • چربی غیر شاباع در یک وعده: 5.6 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.7 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 21 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 34 گرم
  • فیبر در یک وعده: 5 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 48 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 632 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 108 میلی گرم
  • قند در یک وعده: 6 گرم

همچنین می توانید طرز پخت پای سیب و دارچین را بخوانید.

رب نارنج

طرز تهیه رب نارنج شیرازی / خواص رب نارنج

دستور پخت میگو پفکی

دستور پخت میگو پفکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا