دستور پخت مرغ سوخاری

پنج‌شنبه 3 آبان 1397 آشپزی

 

مواد لازم:

  • آرد سفید 2پیمانه
  • آرد سوخاری 2پیمانه
  • مرغ (ران یا سینه) مرغ هرفرد 2تکه
  • پودر سیر به میزان لازم
  • سیر سیر 1حبه
  • پیاز متوسط (خرد شده) 1عدد
  • نمک وفلفل به میزان لازم
  • تخم مرغ تخم مرغ 3عدد

طرز تهیه:

1-ایتدا مرغ را در قابلمه ای پر از آب به همراه پیاز و سیر بگذارید بپزد 20 دقیقه کافی است زیاد لازم نیست بپزد.

2-مرغ رو بعد آبکشی اول تو آردی مقداری بهش فلفل و پودر سیراضافه شده مخلوط میکنیم بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری میغلطونیم .

3-و بعد در ماهیتابه ای گود دو سوم روغن میریزیم و میزاریم خوب داغ بشه و مرغ هارو درو نش سرخ میکنیم می ذاریم کمی قهوه ای کم رنگ بشه و بعد روغن اضافه اش رو می گیریم و بعد با کاهو خیارشور و گوجه سس میل کنید نوش جان.

نکات مهم:

1-مرغ را نباید تاحدی بپزید که خیلی نرم شود.

2-از ارد سوخاری مرغوب استفاده کنید من از پودر سوخاری گرانول شاهسوند استفاده کردم.

3-آرد رو یک مقدار کمتر در نظر بگیرید که اگر کم اوردید بتونید باز هم استفاده کنیم.

منبع : برترینها

دستور پخت پلومرغ بهشهری

نحوه پخت پلومرغ بهشهری

دستور پخت سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس خانگی ,فست فودی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا