طرز تهیه ماهی با گوجه و کاپاریس

شنبه 23 مرداد 1400 آشپزی
طرز تهیه ماهی با گوجه و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذا بسیار ساده و سالم است و به سرعت آماده می شود. می توانید آن را با انواع ماهی که بافتی مشابه ماهی شیر دارند، بپزید.

 

مواد لازم:

  •     ماهی شیر  ۲ تکه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     روغن زیتون  به میزان لازم
  •     سیر  ۲ حبه
  •     گوجه گیلاسی  ۲۰ عدد
  •     کاپاریس  ۴۵ گرم
  •     لیمو ترش ۱ عدد
  •    جعفری  ۵ شاخه

 طرز تهیه:

به تکه های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید و بر روی آن ها کمی روغن زیتون بمالید. سپس آن ها را برای ۵ دقیقه از هر طرف روی حرارت بالا، تا زمانی که مغز پخت شوند، بپزید. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در بشقاب قرار دهید.مقداری روغن در ماهیتابه گرم کنید و سیر و گوجه ها را برای ۵ دقیقه در آن تفت دهید.کاپاریس و قاچ های لیمو را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر بپزید.

جعفری خرد شده را هم به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به آن ها اضافه کنید و بعد از تفتی کوتاه آن ها را از روی حرارت برداشته و روی ماهی ها بریزید و میل کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با گوجه و کاپاریس:

از استیک ماهی شیر یا ماهی هایی با بافت مشابه استفاده کنید.

سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

لیمو را هم پوست گرفته و آن را قاچ کنید.

برگ های جعفری را ریز خرد کنید.

طرز تهیه چیز کیک شکلاتی - آشپزی

طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا