دست‌پیچ شاه‌میگو تند با خمیر فیلو

پنج‌شنبه 10 فروردین 1402 آشپزی
دست‌پیچ شاه‌میگو

طرز تهیه دست‌پیچ شاه‌میگو تند با خمیر فیلو

دست‌پیچ شاه‌‌میگو تند با خمیر فیلو یک پیشنهاد ویژه، خوشمزه، و مقوی است که می‌توان آن را در میهمانی‌ها و مراسم به عنوان پیش غذا مصرف نمود. مدت زمان تهیه :دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو، با احتساب زمان مزه‌دار کردن میگو 40 دقیقه می‌باشد.

مواد لازم دست‌پیچ شاه‌میگو

  • 12 عدد شاه میگو
  • خمیر فیلو (به میزان لازم)
  • 1 قاشق غذا خوری آرد
  • 1/8 پیمانه آب

مزه دار کردن میگو

  • 3 قاشق غذا خوری سس تند
  • 1 قاشق غذا خوری سس سویا
  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 1 عدد لیموترش
  • 3 حبه سیر
  • 1 قاشق غذا خوری شکر
  • به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو

طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو

طرز تهیه دست پیچ شاه میگو تند با خمیر فیلو

ابتدا میگو‌ها را به خوبی پاک کرده ولی قسمت دم آن‌ها را جدا نکنید. سپس در ظرف نسبتا گودی سس تند، سس سویا، روغن زیتون و نصف لیمو‌ترش را مخلوط نمایید در ادامه نمک، فلفل و شکر را برای متعادل کردن مزه سس اضافه کنید و در نهایت سیر رنده شده را به آن بیفزایید و میگوها را به مدت 15 تا 30 دقیقه در این سس استراحت دهیدتا به خوبی مزه‌دار شوند.

آب و آرد را در ظرف جداگانه مخلوط نمایید. از این مخلوط به منظور چسب، برای چسباندن لایه‌های رول‌شده خمیر استفاده خواهیم کرد.در این مرحله یک برش مربعی از خمیر فیلو را مطابق تصویر به شکل مثلث در بیاورید. ( برای انعطاف بیشتر لایه‌های خمیر را به وسیله قلم‌مو با روغن چرب کنید)

یکی از شاه میگو‌ها را در منتهی‌علیه سمت چپ خمیر قرار دهید و مطابق تصویر رول کنید. سپس ضلع بالایی خمیر را روی هم بگذارید و شروع به رول کردن خمیر تا انتها کنید. در نهایت به کمک قلم‌مو با خمیر آرد (مخلوط آرد و آب) لایه‌ها را به هم بچسبانید.این کار را تا انتها برای تمام شاه میگو‌ها انجام دهید.در ظرف نسبتا گودی روغن را داغ کنید و دست‌پیچ‌های میگو را با فاصله سرخ کنید. مدت زمان سرخ کردن برای هر طرف 2 تا 3 دقیقه می‌باشد.

روغن اضافی میگو‌ها را پس از سرخ کردن به کمک دستمال کاغذی بگیرید و میگو‌ها را داغ به همراه سس تند سرو نمایید.

خواص بینظیر میگو

خواص بینظیر میگو

خواص بی نظیر میگو

    • میگو منبع غنی ازویتامین‌های A ، B ، C ، D ، E و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیم است. علاوه بر این؛ کلسیم، آهن، روی، منیزیم و فسفرمیگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است .
    • میگو نسبت به گوشت ماهی و گروه ماکیان، کالری کمتری دارد. پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه‌های لازم جهت رشد می‌باشد .
    • پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم‌بند به راحتی هضم می‌شود. به همین دلیل برای افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند، میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه است.
    • میگو یکی از منابع اسیدهای چرب از خانواده امگا3 است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند. البته توصیه می‌شود این ماده غذایی در هنگام تهیه با حداقل روغن و نمک طبخ شود، در این صورت به گزینه‌ای مناسب برای کاهش سطح فشارخون تبدیل خواهد شد زیرا سرخ کردن آن در روغن، کالری بیشتر به بدن می‌رساند و باعث افزایش وزن می‌شود که خود از عوامل بروز فشارخون است.
    • یکی از مواد‌های‌ معدنی‌ که در میگو به میزان بسیار یافت می‌شود، سلنیوم است. با خوردن 100 گرم میگو، 64 درصد از نیاز روزانه به این ماده مغذی تأمین خواهد شد و از آنجا که سلنیوم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، عادت به خوردن میگو، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون مانند «لوسمی» و «لنفوم هوچکین» را کاهش می‌دهد.
    • افرادی که به دلایل مختلف گوشت قرمز نمی‌خورند، بیش از دیگران در معرض ابتلا به کم‌خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند و از آنجا که با خوردن 100 گرم میگو، 19 درصد از نیاز به این ماده مغذی تأمین می‌شود، بهتر است در صورت نخوردن گوشت قرمز، میگو را در برنامه غذایی روزانه‌شان بگنجانند.

 

 

پیتزا

پیتزای ترکی/نحوه پخت پیتزا ترکی

نحوه درست کردن سالاد نیکویس

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا