طرز تهیه استانبولی

دوشنبه 4 مرداد 1400 آشپزی

استانبولی، یکی از آسان‌ ترین و در عین حال محبوب‌ ترین غذاهای سفره‌‌ های ایرانی است. با اینکه غذای ساده و کم خرجی محسوب می شود، اما طرفداران زیادی دارد. در این مقاله با طرز تهیه استانبولی با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • ۴ پیمانه برنج
  • يك عدد پیاز
  • ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن , نمک و فلفل به میزان لازم
  • يك قاشق غذاخوری زردچوبه

 طرز تهیه:

ابتدا پیازها را خرد و نگینی کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا رنگش تغییر کند سپس زردچوبه را اضافه کرده و به هم می‌زنیم.در ادامه گوشت را با پیاز تفت داده تا بوی گوشت گرفته شود سپس گوجه‌ها را خرد کرده و به همراه رب , نمک و فلفل به مواد اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه با دمای متوسط درب تابه را گذاشته تا مواد جا بیفتند و سس آماده شود .در ادامه در قابلمه‌ای متناسب برنج‌ها را شسته و ۴ پیمانه آب روی آن می‌ریزیم . سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و نگینی یا خرد کرده به برنج اضافه می‌کنیم . سپس سس آماده شده را به برنج اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا آب به جوش آید .

سپس شعله را متوسط کرده و درب قابلمه را نیمه باز گذاشته تا آب آن تبخیر شود . در ادامه درب قابلمه را گذاشته و ۴۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا استانبولی آماده شود.نوش جان و لذت ببرید!

چای ماسالا/ طرز تهیه چای ماسالای هندی

طرز تهیه لازانیای اسفناج

طرز تهیه مافین انجیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا