طرز تهیه سبزی پلو با بلغور جو

چهارشنبه 7 خرداد 1399 آشپزی

بلغور حاوی مقدار زیادی فیبر است و می تواند بخشی از نیاز روزانه بدن را را تامین کند.به این ترتیب در تنظیم حرکات روده و سم زدایی بدن موثر است فیبر در طول مسیر گوارشی باد کرده و آب به خود جذب میکند و به همراه خود مواد دفعی و کلسترول را خارج می کند، بلغور جو ضد چربی و کلسترول است و کبد را تقویت میکند.

مواد لازم

بلغور جو 3 پیمانه

برنج آب کشیده 3 پیمانه

سبزی پلو 2 پیمانه

نمک به اندازه لازم

فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

زعفران دم شده  به میزان لازم

پیاز 1 عدد

روغن مایع به میزان لازم

آب  8 پیمانه

طرز تهیه:

1: بلغور جو را شسته و در ظرفی ریخته و 8 پیمانه آب و مقداری نمک  به آن اضافه کنیدو روی  حرارت گذاشته تا بپزد و آب آن تمام شود .

2: پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید سپس زرد چوبه و فلفل،سبزی پلو را را به آن اضافه کنید کمی که تفت خورد از روی حرارت برداشته و بلغور پخته شده را اضافه کنید و کنار بگذارید.

3 قابلمه مناسبی برداشته و روغن ته  آن بریزید هر ته دیگی که دوست دارید انداخته و و برنج آبکش شده و بلغور و سبزی پلو را را لایه لایه در قابلمه ریخته  تا تمام شود سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده وبرنج را دم کنید.

نوش جان

روش های گلاب گیری در خانه

طرز تهیه حلوای شیر خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا