مواد لازم:
برنج 5 پیمانه
سینه مرغ1 کیلو
پیاز 1 عدد
پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری
نمک و زرد چوبه به اندازه لازم
زرشک 100گرم
کشمش 300گرم
زیره سیاه نیم کوب 1 قاشق غذا خوری
دارچین وفلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق غذا خوری
شنبلیله خشک و سایید1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه زیره پلو
1: برنج را 3 ساعت قبل از پخت به خوبی شسته و در آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید.
2:برنج را با زرد چوبه و نمک بپزید و آبکش کنید.
3 : ادویه ها را با هم مخلوط کرده (شنبلیله خشک،دارچین، فلفل سیاه،زیره سیاه )می توان ادویه ها را طبق سلیقه و ذائقه کم وزیاد کرد.
4ته قابلمه ته دیگ دلخواه را انداخته سپس برنج و ادویه را لایه به لایه ریخته و در آخر روغن حیوانی یا کره حیوانی روی برنج داده و برنج را دم کنید.
5:سینه مرغ را با آب ،ادویه و نمک و پیاز آب پز کرده، سپس به قطعات کوچک برش داده و با روغن سرخ کنید وپیاز داغ را نیز به آن اضافه کرده و کنار گذاشته .
6:زرشک و کشمش جدا ، جدا با روغن یا کره تفت داده و کنار گذاشته .
7 برنج دم کشیده را در سینی کشیده و روی آن را با مرغ سرخ شده ، پیاز داغ، کشمش و زرشک تزیین کنید
.نوش جان
ارسال دیدگاه