|
دمنوش خوشمزه پاییزی
طرز تهیه چای به
به خشک: ۲ قاشق
آب جوش: به میزان لازم
دانه هل و چوب دارچین (در صورت تمایل): به میزان لازم
چای سیب (دمنوش سیب)
یک چای خوش عطر و خوش طعم دمنوش سیب طبیعتی گرم را دارد.دمنوش سیب برای افرادی که استرس روزانه دارند بسیار آرام بخش می باشد.با نوشیدن روزانه از این دمنوش می توانید خستگی های روزانه را از خود دور نمایید. درهنگام سرماخوردگی می توانید از این دمنوش روزانه دو نوبت استفاده نمایید.مواد داخل آن مناسب برای رفع درد گلو و نیز تب می شود.دمنوش سیب می تواند به بهبود کارکرد سیستم گوارش کمک نماید.این دمنوش می تواند سیستم عصبی بدن را تقویت نماید.
میتوانید چای سیب را به همراه دارچین با زنجبیل دم کنید که لاغر کننده هم هستند یا سیب و زعفران که نشاط آور است . استفاده زیاد از دمنوش سیب ممکن است باعث یبوست می شود.
مواد لازم برای تهیه چای سیب
برای چای سیب میتونید از سیب قرمز یا زرد و یا مخلوط شون استفاده کنید. از سیب درجه 2 یا 3 هم می توان استفاده کرد
پوست سیب را نمیگیریم چون کلی خواص داره. سیب ها را حتما چند ساعت در آب معمولی سرد همون آب شیر خیس کنید تا اگه سمومی توش هست بیرون بیاد. بعد سیب ها را با نمک بشورید که اگه پارافین به پوستش زدن پاک بشه.
سیب ها را قاچ کنید و هسته هاش رو جدا کنید، اگه لک دارن لکه هاش رو بگیرید و بریزید تو خرد کن یا رنده کنید. و صد البته بهتره که حالت خلالی کوچیک خرد کنید به جای رنده کردن چون وقتی دم میکنید تو لوله قوری گیر نمیکنه که جلوی دمنوش را بگیره. اگرم رنده کردید موقع دم کردن از صافی داخل قوری استفاده کنید
تو سینی پهنش کنید و بذارید رو بخاری. هر دفعه همش بزنید که همه جاش حرارت یکنواخت برسه و خشک بشه
تو فر هم میتونید بذارید. حرارت حدود 200 درجه و در فر را کامل نبندید و مرتب بهش سر بزنید و همش بزنید که نسوزه اگه دیدید داره میسوزه حرارت را کم کنید
چند ساعت طول میکشه تا سیب ها کاملا خشک بشن. وقتی خشک شدن از سینی جداشون کنید و بریزید تو تابه و بدون روغن با حرارت کم تفتش بدید تا رنگشون تیره بشه. هر دفعه از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا یک کم از حرارت بیافته اگه بازم نیاز داشت دوباره بذارید رو حرارت که نسوزه
فقط وقتی سیب ها خشک شدن ممکنه تهشون به سینی چسبیده باشه، برای جدا کردنشون یک کم با اسپری بهش آب بپاشید یا دستتون رو خیس کنید و روشون بکشید. یک کم زمان بدید بعد راحت جدا میشن. یک کم بذارید تو دمای اتاق بمونن تا نسبتا خشک بشن. بعد با بقیه سیب ها تو تابه تفت بدید اینا هم کاملا خشک میشن
بعد از تفت دیگه چای سیبمون آماده است. یه مقدار بریزید تو قوری روش آب جوش بریزید و بذارید سر کتری تا دم بکشه. میتونید دارچین، زنجبیل، زعفران، بهار نارنج و… هم بهش اضافه کنید
ارسال دیدگاه