کیک اسفنجی با آرد ذرت و پف زیاد پایه ای مناسب برای انواع کیک است که می توان آن را با خامه، شکلات، و انواع میوه تزیین کرد و در جشن ها و مناسبت های مختلف مورد استفاده قرار داد.
کیک اسفنجی نوعی کیک بدون چربی است که بافت سوراخ دار و سبکی دارد و وجه نامگذاری آن روشن است. در کیک اسفنجی زرده تخم مرغ به کار میرود. زرده را پس از زدن سفیده جداگانه میزنند تا سفید شود و کم کم با سفیده مخلوط میکنند؛ دست آخر آرد را روی سفیده الک میکنند و آهسته هم میزنند تا ناپدید شود. در این مطلب با طرز تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت با ما همراه باشید.
کیک اسفنجی نوعی کیک بدون چربی است که بافت سوراخ دار و سبکی دارد و وجه نامگذاری آن روشن است. در کیک اسفنجی زرده تخم مرغ به کار میرود. زرده را پس از زدن سفیده جداگانه میزنند تا سفید شود و کم کم با سفیده مخلوط میکنند؛ دست آخر آرد را روی سفیده الک میکنند و آهسته هم میزنند تا ناپدید شود. در این مطلب با طرز تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت | |
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد ذرت | 2/3 پیمانه (150 گرم) |
گرد شکر | 3/4 پیمانه (165 گرم) |
اسانس وانیل | 1 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1/2 قاشق چایخوری |
پوست پرتقال رنده شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
مربای توت فرنگی | 1/4 پیمانه (80 گرم) |
توت فرنگی ورقه شده | 250 گرم |
ماست پرچرب | 2/3 پیمانه (150 میلی لیتر) |
خامه پرچرب | 2/3 پیمانه (150 میلی لیتر) |
دستور تهیه:
- فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
- دو قالب تفلون گرد به ارتفاع ۲۲ سانتیمتر آماده کنید.
- سفیده تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بزنید تا کف کند.
- آب لیمو را با اسانس وانیل و اندکی نمک اضافه کنید و بزنید تا آهاری شود.
- گرد شکر را کم کم اضافه کنید و بزنید تا سفید و براق شود.
- آرد ذرت را با جوش شیرین مخلوط کرده، آن را روی سفیده الک کنید و با یک لیسک پلاستیکی آهسته آن را فولد کنید.
- زرده تخم مرغ را با پوست پرتقال بزنید تا سفید شود، سپس کم کم با مایه اول مخلوط کنید.
- مایه کیک را در قالب های تفلون بریزید و ۸۰ دقیقه در فر بگذارید.
- پس از این مدت کیکها را از فر خارج کرده، لبه قالبها را وارونه روی دو ظرف دیگر تکیه دهید و اجازه دهید 5 دقیقه بمانند تا کمی خنک شوند.
- کیکها را از قالب خارج کرده و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
- ماست و خامه را داخل کاسه بزرگی ریخته و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا سفت شود، طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد.
- یکی از کیک ها را داخل ظرف سرو قرار دهید، روی آن کمی مربای توت فرنگی ریخته و پهن کنید.
- سپس یک لایه میوه روی آن قرار دهید.
- روی میوه ها را با یک لایه خامه بپوشانید و کیک دیگر را روی آن قرار دهید.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه