دستور پخت کیک اسفنجی با آرد ذرت

جمعه 17 فروردین 1397 دسته‌بندی نشده
دستور پخت کیک اسفنجی با آرد ذرت
کیک اسفنجی با آرد ذرت و پف زیاد پایه ای مناسب برای انواع کیک است که می توان آن را با خامه، شکلات، و انواع میوه تزیین کرد و در جشن ها و مناسبت های مختلف مورد استفاده قرار داد.
کیک اسفنجی نوعی کیک بدون چربی است که بافت سوراخ دار و سبکی دارد و وجه نامگذاری آن روشن است. در کیک اسفنجی زرده تخم مرغ به کار می‌رود. زرده را پس از زدن سفیده جداگانه می‌زنند تا سفید شود و کم کم با سفیده مخلوط می‌کنند؛ دست آخر آرد را روی سفیده الک می‌کنند و آهسته هم می‌زنند تا ناپدید شود. در این مطلب با طرز تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی با آرد ذرت
تخم مرغ4 عدد
آرد ذرت2/3 پیمانه (150 گرم)
گرد شکر3/4 پیمانه (165 گرم)
اسانس وانیل1 قاشق چایخوری
جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده3 قاشق غذاخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
مربای توت فرنگی1/4 پیمانه (80 گرم)
توت فرنگی ورقه شده250 گرم
ماست پرچرب2/3 پیمانه (150 میلی لیتر)
خامه پرچرب2/3 پیمانه (150 میلی لیتر)
کیک اسفنجی با آرد ذرت و پف زیاد

دستور تهیه:
  1. فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. دو قالب تفلون گرد به ارتفاع ۲۲ سانتیمتر آماده کنید.
  3. سفیده تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بزنید تا کف کند.
  4. آب لیمو را با اسانس وانیل و اندکی نمک اضافه کنید و بزنید تا آهاری شود.
  5. گرد شکر را کم کم اضافه کنید و بزنید تا سفید و براق شود.
  6. آرد ذرت را با جوش شیرین مخلوط کرده، آن را روی سفیده الک کنید و با یک لیسک پلاستیکی آهسته آن را فولد کنید.
  7. زرده تخم مرغ را با پوست پرتقال بزنید تا سفید شود، سپس کم کم با مایه اول مخلوط کنید.
  8. مایه کیک را در قالب های تفلون بریزید و ۸۰ دقیقه در فر بگذارید.
  9. پس از این مدت کیک‌ها را از فر خارج کرده، لبه قالب‌ها را وارونه روی دو ظرف دیگر تکیه دهید و اجازه دهید 5 دقیقه بمانند تا کمی خنک شوند.
  10. کیک‌ها را از قالب خارج کرده و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
  11. ماست و خامه را داخل کاسه بزرگی ریخته و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا سفت شود، طوری که وقتی ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد.
  12. یکی از کیک ها را داخل ظرف سرو قرار دهید، روی آن کمی مربای توت فرنگی ریخته و پهن کنید.
  13. سپس یک لایه میوه روی آن قرار دهید.
  14. روی میوه ها را با یک لایه خامه بپوشانید و کیک دیگر را روی آن قرار دهید.

منبع:ستاره

دستور پخت کیک شکلاتی با آرد ذرت

دستور پخت کیک شکلاتی با آرد ذرت

دستور پخت کیک دورنگ خوشمزه برای عصرانه

دستور پخت کیک دورنگ خوشمزه برای عصرانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا