دستور پخت چیز کیک با ژله

شنبه 14 اسفند 1400 آشپزی
دستور پخت چیز کیک با ژله

دستور پخت چیز کیک با ژله

یک نوع دسر سه لایه که از پنیرخامه ای ژله و بیسکوییت تهیه شده است در این دسر به جای بیسکوییت از کیک نیز میتوان استفاده کرد! با استفاده از ژله و میوه مناسب، طعمی منحصر به فرد ایجاد کرد.

مواد لازم پخت چیز کیک با ژله

  • بیسکوییت دایجستیو250 گرم
  • پنیر خامه ای پرچرب600 گرم
  • نشاسته ذرت (آرد چند منظوره 1 قاشق غذاخوری (2 قاشق غذاخوری)
  • نمک1/8 قاشق چایخوری
  • شکر1 فنجان
  • خامه ترش1/2 فنجان
  • آبلیموی تازه2 قاشق چایخوری
  • اسانس وانیل1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ 3 عدد
  • کره5 قاشق غذاخوری+ مقداری برای چرب کردن قالب
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • پودر ژله 2 بسته
  • میوه
دستور تهیه پخت چیز کیک با ژله:
  1. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. پنیر را از کاور خارج کرده و ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.
  2. قالب گردی به قطر ۲۰ سانتی‌متر که کف و دیواره‌های آن از هم جدا می‌شوند را با کره چرب کنید. کف و دیواره های قالب را کاملا با کره بپوشانید.

 

چرب کردن قالب

یک تکه فویل روی سطح کار پهن کنید، قالب را وسط آن قرار دهید و اطراف قالب را با فویل بپوشانید.

 

پوشاندن قالب با فویل

 

بیسکوییت را با استفاده از غذاساز پودر کنید یا در کیسه فریزر بریزید و با گوشت کوب له کنید. کره را در مایکروفر یا روی اجاق گاز ذوب کرده و به بیسکوییت له‌شده را اضافه کنید. کره و بیسکوییت را خوب با هم مخلوط کنید تا بیسکوییت‌ها مرطوب شوند و وقتی آن‌ها را در دست فشار می‌دهید به هم بچسبند. اگر بیسکوییت خشک بود، چند قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. بیسکوییت‌ها را در قالب بریزید و با ته لیوان آن‌ها را فشار دهید تا کف قالب پهن شده و کاملا پرس شوند.

پرس کردن بیسکوییت

قالب را ۱۰-۸ دقیقه در فر قرار دهید تا بوی بیسکوییت بلند شود و اطراف آن شروع به قهوه‌ای شدن کند. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

بیسکوییت پس از پختن در فر

پنیرخامه ای، شکر، نشاسته ذرت و نمک را در کاسه‌ای ریخته و با همزن برقی با سرعت متوسط رو به پایین خوب هم بزنید تا مخلوطی کرمی و یکدست حاصل شود.

مخلوط پنیر و شکر

خامه ترش، آبلیمو و وانیل را به مخلوط فوق اضافه کرده و با سرعت متوسط رو به پایین کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.

افزودن خامه ترش، آبلیمو و وانیل

تخم‌مرغ‌ها و زرده تخم‌مرغ را یکی یکی به مخلوط فوق اضافه کرده و با سرعت متوسط رو به پایین بزنید. وقتی یک تخم مرغ کاملا با مواد مخلوط شد تخم‌مرغ بعدی را اضافه کنید.

افزودن تخم مرغ

مخلوط را چند دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا مطمئن شوید، همه‌ اجزا با هم مخلوط شده اند. مخلوط به دست آمده از این مرحله باید کاملا کرمی و غلیظ باشد.

هم زدن مخلوط با قاشق

مخلوط پنیر را روی بیسکوییت خنک شده بریزید.

ریختن مخلوط پنیر روی بیسکوییت

مخلوط پنیر را با یک قاشق در قالب پهن کنید.

پهن کردن مخلوط پنیر در قالب

قالب پوشیده شده با فویل را در سینی فر یا ظرف دیگری که قالب در آن جا شود، قرار دهید

قرار دادن قالب در ظرف دیگر

کمی آب جوش در ظرف بریزید به گونه ای که سطح آب از لبه فویل پایین‌تر باشد که آب به داخل قالب نفوذ نکند.ریختن آب جوش در ظرف

حدود ۶۰-۵۰ دقیقه فرصت دهید تا چیز کیک بپزد و خودش را بگیرد. در صورتی که کیک در حین پختن ترک خورده و وسط آن گود شود، امری کاملا طبیعی است.

دستور پخت چیز کیک با ژله

دستور پخت چیز کیک با ژله

فر را خاموش و درب آن را باز کنید. حدود ۱ ساعت فرصت دهید تا چیز کیک در فر سرد شود. سپس چیز کیک را از فر خارج کرده، با یک چاقو آن را از لبه‌های قالب جدا کنید.

جدا کردن لبه های کیک از قالب

قالب حاوی چیز کیک را روی توری قرار دهید تا کاملا سرد شود. سپس حداقل به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

 

دستور پخت چیز کیک با ژله

دستور پخت چیز کیک با ژله

پودر ژله را در کاسه‌ای ریخته، به آن آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود. سپس آب سرد را اضافه کرده و فرصت دهید تا ژله کاملا خنک شود. روی چیز کیک را با یک لایه از میوه دلخواه (توت فرنگی، بلوبری، موز، آلبالو و …) بپوشانید و سپس ژله را به آرامی روی آن بریزید.

روی قالب چیز کیک را سلفون بکشید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد و آماده سرو شود.

دستور پخت چیز کیک با ژله

دستور پخت چیز کیک با ژله

 

دستور پخت سوپ کرم مرغ خوشمزه

طرز تهیه سمنو خوشمزه

طرز تهیه سمنو خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا