دستور پخت پیراشکی مربایی
مواد لازم برای پیراشکی مربایی
- تخم مرغ هم زده شده:2 عدد
- شیر پرچرب:170 گرم
- مخمر خشک:2 قاشق چایخوری
- شکر دانه ریز:70 گرم
- کره:70 گرم، نمک:نصف قاشق چایخوری
- شکر برای روی پیراشکی:به میزان لازم
- آرد سفید:400 گرم (تا خمیر لطیفی بدست بیاد)
- روغن مایع برای سرخ کردن:به میزان لازم
- مربای میانی پیراشکی:به میزان لازم
مواد لازم برای مربای میانی پیراشکی
- شکر:1 پیمانه
- آرد:¾ پیمانه
- شیر:1 و ½ پیمانه
- وانیل:½ قاشق چایخوری
- کره:50 گرم
طرز تهیه پیراشکی مربایی
درابتدا آرد ، شکر ، کره ، مخمر و تخم مرغ را درون یک ظرف ریخته و کمی هم میزنیم سپس شیر را به آن می افزاییم . پس از اینکه خمیر کمی به خود شکل گرفت با افزودن آرد خمیر را با دست ورز می دهیم . وقتی خمیر را خوب ورز دادید در یک کاسه گذاشته و روی آن را با حوله مرطوب بپوشانید و یک ساعت و نیم به آن استراحت بدهید .بعد از این مدت با وردنه خمیر رو باز کنید و با یک قالب گرد خمیر را قالب بزنید یا به اندازه یک نارنگی در دستتان گرد و بعد صافش کنید . با استفاده از قالب خمیر را از روی تخته جدا کرده و خمیر پیراشکی های آماده را درون قابلمه روی گاز با روغن فراوان داغ با حرارت متوسط بی اندازید تا سرخ شده و پف کنند. بعد از سرخ شدن روی توری سیمی یا صافی یا دستمال کاغذی ضخیم بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود و پیراشکی ها را بعد از خنک شدن از کنارش برش بزنید و درون آن را با مربای میانی پر کنید.
برای تهیه مربای میانی پیراشکی:شکر ، آرد و شیر را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره با مواد مخلوط شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.
منبع:نمناک
ارسال دیدگاه