دستور پخت پیراشکی مربایی

دوشنبه 2 بهمن 1396 آشپزی
دستور پخت پیراشکی مربایی

دستور پخت پیراشکی مربایی

مواد لازم برای پیراشکی مربایی

  1. تخم مرغ هم زده شده:2 عدد
  2. شیر پرچرب:170 گرم
  3. مخمر خشک:2 قاشق چایخوری
  4. شکر دانه ریز:70 گرم
  5. کره:70 گرم، نمک:نصف قاشق چایخوری
  6. شکر برای روی پیراشکی:به میزان لازم
  7. آرد سفید:400 گرم (تا خمیر لطیفی بدست بیاد)
  8. روغن مایع برای سرخ کردن:به میزان لازم
  9. مربای میانی پیراشکی:به میزان لازم

مواد لازم برای مربای میانی پیراشکی

  1. شکر:1 پیمانه
  2. آرد:¾ پیمانه
  3. شیر:1 و ½ پیمانه
  4. وانیل:½ قاشق چایخوری
  5. کره:50 گرم

پیراشکی مربایی

پیراشکی مرباییکیک و شیرینی

طرز تهیه پیراشکی مربایی

درابتدا آرد ، شکر ، کره ، مخمر و تخم مرغ را درون یک ظرف ریخته و کمی هم میزنیم سپس شیر را به آن می افزاییم . پس از اینکه خمیر کمی به خود شکل گرفت با افزودن آرد خمیر را با دست ورز می دهیم . وقتی خمیر را خوب ورز دادید در یک کاسه گذاشته و روی آن را با حوله مرطوب بپوشانید و یک ساعت و نیم به آن استراحت بدهید .بعد از این مدت با وردنه خمیر رو باز کنید و با یک قالب گرد خمیر را قالب بزنید یا به اندازه یک نارنگی در دستتان گرد و بعد صافش کنید . با استفاده از قالب خمیر را از روی تخته جدا کرده و خمیر پیراشکی های آماده را درون قابلمه روی گاز با روغن فراوان داغ با حرارت متوسط بی اندازید تا سرخ شده و پف کنند. بعد از سرخ شدن روی توری سیمی یا صافی یا دستمال کاغذی ضخیم بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود و پیراشکی ها را بعد از خنک شدن از کنارش برش بزنید و درون آن را با مربای میانی پر کنید.

برای تهیه مربای میانی پیراشکی:شکر ، آرد و شیر را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره با مواد مخلوط شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.

همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی

پیراشکی مربایی

منبع:نمناک

دستور پخت کیک مرغ

دستور پخت کیک مرغ

دستور پخت خورش لوبیا سبز و هویج مجلسی

دستور پخت خورش لوبیا سبز و هویج مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا