نحوه پخت پلومرغ بهشهری

شنبه 5 آبان 1397 آشپزی
دستور پخت پلومرغ بهشهری
برای آماده کردن پلومرغ بهشهری نیاز به یک ساعت و نیم دارید تا یک غذای دلچسپ و خوشمزه را از خبطه مازندران مهیا نمیاد.

مواد لازم برای پلومرغ بهشهری

  • برنج 2 پیمانه
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • فیله مرغ 300 گرم
  • نمک و زردچوبه مقداری
  • رب انار 3 قاشق سوپخوری
  • زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
  • روغن:مقداری
پلو مرغ بهشهری
پلومرغ بهشهری

طرز تهیه پلومرغ بهشهری

برای اینکه مرغ طعم متفاوتی داشته باشد می توانید به دو روش آن را بپزید:
1- استفاده از آلوها. آلوی سیاه، زرد و قرمز را با کمی آب بپزید و بعد آن را صاف کنید. مرغ را با یک عدد پیاز تفت دهید و بعد با آلوهایی که صاف کرده اید مخلوط کنید و بگذارید خوب جا بیفتد.
2-استفاده از رب نارنج. مرغ را با یک عدد پیاز تفت دهید. دو قاشق رب نارنج را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت روی حرارت کم خوب جا بیفتد.
پیازها را پوست کنده و رنده کنید. در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیازها را در روغن سرخ کنید. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.
فیله های مرغ را نگینی خرد کرده، به تابه اضافه کنید و همراه پیازها تفت دهید. نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید. در پایان پخت رب انار را به مرغ بیفزایید.
سیب زمینی ها را پوست کنده، نگینی خرد و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
برنج را طبق روش معمول آبکش کنید. در ته قابلمه کمی روغن ریخته، ته دیگ مناسب را بگذارید.
مقداری برنج در قابلمه بریزید و به عنوان لایه بعدی کمی سیب زمینی سرخ کرده و مرغ سرخ شده بریزید. به همین صورت همه برنج و مایه مرغ و سیب زمینی را در قابلمه بریزید.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و پلو را به مدت 45 دقیقه دم کنید و بعد در ظرف مورد نظر کشیده، سرو کنید.
منبع:نمناک
مربای کدو حلوایی

دستور پخت مربای کدو حلوایی با آهک و بدون آهک

دستور پخت مرغ سوخاری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا