نحوه پخت مرغ سوخاری پفکی

دوشنبه 7 آبان 1397 آشپزی
نحوه پخت مرغ سوخاری پفکی

طرز تهیه مرغ سوخاری در منابع مختلف به روش های متنوعی ارائه شده است. این غذای پفکی خوشمزه در بین ایرانیان بسیار محبوب است و با ادویه ها و روش های مختلفی طبخ می شود. در این مقاله با یکی از بهترین روش های طبخ این غذا همراه باشید.

مرغ سوخاری توسط کلونل هارلند ساندرز ابداع و از سال 1952 تحت عنوان مرغ KFC در یک رستوران زنجیره ای واقع در کنتاکی آمریکا ارائه شد. این غذای ترد و خوشمزه به قدری متفاوت بود که به یکی از محبوب ترین غذاها در بین مردم شهر کنتاکی تبدیل شد. زمانی که یکی از ارزیابان غذا برای اولین بار مرغ سوخاری ساندرز را خورد بسیار هیجان زده شد و نام آن را در لیست غذاهای خوب قرار داد و همین باعث شد که مرغ سوخاری شهرت بیشتری کسب کند. 

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

 مرغ تکه شده 1 کیلوگرم
 تخم مرغ 2 عدد
 شیر 6 قاشق غذاخوری
 پودر سیر 3 قاشق چایخوری
 پودر پیاز 5 قاشق چایخوری
 پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای قرمز) 2 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز تند 1/2 قاشق چایخوری
 آرد سوخاری دانه درشت 6 قاشق غذاخوری
 آرد سفید 1/5 پیمانه
 جو پرک کمی خرد شده 6 قاشق غذاخوری
 روغن به مقدار لازم
 نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ

 آب لیمو 2 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
 فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
 نمک به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری

  1. مرغ ها را پس از شستن به تکه های دلخواه تقسیم کنید و روی یک دستمال نخی تمیز قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
  2. آب لیمو، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید 1 تا 2 ساعت مرغ با این مواد مزه دار شود.
  3. پودر سیر، پودر پیاز، آرد سفید، آرد سوخاری، جو پرک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک، و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
  4. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.
  5. مرغ مزه دار شده را در پودر سوخاری قرار دهید و همه قسمت های آن را با مواد آغشته کنید.
مرغ آغشته به پودر سوخاری
  1. سپس بلافاصله آن را در مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید.
آغشته کردن مرغ با شیر و تخم مرغ
  1. مرغ ها را دوباره در مخلوط آرد قرار دهید و همه جای آن را کاملا آرد بپاشید. سپس در مخلوط شیر و تخم مرغ بغلطانید.
  2. این عمل را یک بار دیگر تکرار کنید (مجموعا سه بار).
  3. در یک ماهیتابه گود به اندازه ای روغن بریزید که وقتی مرغ را در آن قرار می دهید، در روغن شناور شود.
  4. اجازه دهید تا روغن داغ شود اما مواظب باشید نسوزد و سپس تکه های مرغ را در روغن قرار دهید و حرارت را کم کنید تا تکه های مرغ سرخ شوند.
سرخ کردن مرغ
  1. اجازه دهید 15 تا 18 دقیقه مرغ بپزد، سپس آن را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
  2. مرغ سوخاری آماده است، آن را در ظرف بکشید و با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ میل کنید.

نکات تهیه مرغ سوخاری پفکی

  • می توان به جای سرخ کردن مرغ در ماهی تابه از سرخ کن با دمای 180 درجه سانتیگراد استفاده کرد. در این صورت زمان پخت بین 12 تا 14 دقیقه طول می کشد.
  • زمان پخت ران و سینه مرغ متفاوت است و معمولا ران برای پخت به زمان بیشتری نیاز دارد.
  • هر چه تکه های مرغ را کوچکتر کنید زودتر می پزد.
  • بهتر است برای مزه دار کردن مرغ از آبلیموی تازه استفاده شود.

منبع:ستاره

طرز پخت سبزی پلو با مرغ 

طرز پخت سبزی پلو با مرغ 

دستور پخت بامیه مرغ

نحوه پخت بامیه مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا