دستور پخت مافین مرغ و پیازچه

دوشنبه 12 آذر 1397 آشپزی
دستور پخت مافین مرغ و پیازچه

 مواد لازم برای مافین مرغ و پیازچه

سینه مرغ 200 گرم بدون استخوان
قارچ 200 گرم
خامه ترش 100 گرم
پنیر موزارلا 100 گرم
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
سیر 2 عدد له شده
پیازچه 150 گرم خرد شده
فلفل دلمه 1 عدد خرد شده
جوز هندی 1/2 قاشق چای خوری و ادویه کاری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
آرد 100 گرم
فلفل سیاه به میزان لازم فلفل سفید و نمک
مافین مرغ و پیازچه

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

سینه پخته شده مرغ را خرد کرده و با 100 گرم کره تفت دهید. بعد قارچ اضافه شود.
3 عدد تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و سفیده را خوب بزنید تا سفت شود، زرده را خوب بزنید با خامه و کره آب شده، پنیر موزرلا ،آبلیمو، سیر ، پیازچه خرد شده فلفل دلمه نگینی خرد شده مخلوط کنید.
بعد مرغ و ادویه ها و قارچ سپس آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را اضافه کنید.
در انتها سفیده زده شده را اضافه کنید حالا مواد رو در کپسول های کاغذی یا قالب کاپ کیک یا مافین قرار داده در دمای 180 درجه سانتی گراد بمدت 45 دقیقه بپزد .
مافین مرغ و پیازچه

منبع:تاپ ناز

نحوه تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

نحوه تهیه سالاد سزار با دو طعم متفاوت

دستور پخت غذایی محلی لوبیا پلو شیرازی

دستور پخت غذایی محلی لوبیا پلو شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا